Vesna Trivalić
YouTube/printscreen

 

Vesna Trivalić

YouTube/printscreen

 Foto: YouTube/printscreen

Glumica je od 2006. godine u braku sa Nenadom Pandurovićem, koji je po struci plastični hirurg.

Nenad Pandurović

Printscreen

Foto: Printscreen

Trivalićeva se zbog ljubavi preselila u Dubai i u par navrata je isticala kako je posvećena jednako i sinu i suprugu.

PROČITAJTE JOŠ:

 Vesna se na male ekrane vratila zbog projekata poput "Žigosani u reketu" i "Senke nad Balkanom".

Trivalićeva retko daje intervjue jer, kako sama kaže, to ne ume da radi, ali je pred našim kamerama nedavno, u Narodnom pozorištu, otvorila dušu i progovorila o tome šta joj najviše nedostaje u Srbiji, u koju ne dolazi tako često.

Vesna Trivalić nije mogla da zadrži suze

Marko Đoković

Foto: Marko Đoković

- Uh, prvo svi imamo neke mehanizme na koji način potiskujemo nešto što nam je tuga i tužni deo nas. Tako je potisnuta i tuga što mi fale kolege i to što mi nedostaje profesija. Ali to tamo gde živim ne primećujem, niti dam sebi da to izađe na površinu. Međutim, kada dođem u Beograd, onda prvih 48 sati, sve izađe. Plačemo. Ali to su divni momenti zato što se grlimo i ljubimo, toliko je lepih reči. Onda se nahranim - kaže Vesna koja u Arapskim Emiratima vodi jedan potpuno drugačiji život od onog koji je imala ovde, kada je profesija u pitanju. Ipak, Vesna kaže da bi i ovde bila porodična žena, kao što je tamo.

- Sada sam ostarila, ako se ikada vratim pozorištu valjda neću imati tremu, nije to dobro za zdravlje. Umetnost nam drži sve na pravim vrednostima, podseti nas na nešto što smo zaboravili ili nas nauči nečemu što nismo znali. Drži nam sve od duše do morala, do kodeksa, časti čovečanstva, otprilike bi tako trebalo. U meni je ostalo neko dete da živi do kraja, to nam gaje još od fakulteta - ističe Trivalićeva dok joj sijaju oči što pripisujemo tome da se vidi da je sećna - rekla je Vesna za domaće medije.