Gordan Kičić
Alo!/Nenad Vujanović
Gordan Kičić

Alo!/Nenad Vujanović

Gordan Kičić, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Čini se da je za Gordana Kičića prethodna godina bila i više nego uspešna, a osim što je igrao u serijama "Ubice mog oca" i "Senke nad Balkanom", glumac je zabeležio i glavnu ulogu u filmu "Patuljci sa naslovnih strana". U razgovoru za "Alo!" Kičić otkriva šta ga očekuje u narednom periodu, ali i kada počinje da se snima druga sezona "Senki".

- Ne mogu ni pretpostaviti šta će se desiti u sledećoj sezoni, jer niko ništa ne zna, osim da snimanje počinje na leto. U "Senkama" sam prepoznao umetnički kvalitet i to je bilo presudno da prihvatim ulogu u toj seriji. Osim toga, počeo sam da radim na novoj sezoni "Vojne akademije", a nedavno smo premijerno odigrali predstavu "Noćna straža" u Ateljeu 212 - kaže na početku razgovora glumac i otkriva kako se pripremao za ulogu kreatora rijalitija.

Gordan Kičić

Screenshoot Youtube

Gordan Kičić, Foto: Screenshoot Youtube

- Mnogi su me pitali da li sam gledao rijalitije dok sam se pripremao za "Patuljke sa naslovnih strana", ali moj odgovor je negativan. Jednostavno, uloga je bila precizno napisana i karakterno jasna, a u filmu tumačim lika koji se bavi kreiranjem rijalitija - kaže Kičić i dodaje:

- Nesumnjivo je da se dosta prostora daje rijalitijima, a moj utisak je da se to radi planski. Jednostavno, potrebno je preusmeriti pažnju ljudi na pete stvari. S druge strane, nikada ne bih hteo da budem onaj koji osuđuje druge jer svako treba da ima slobodu izbora. Na kablovskim kanalima imate više od 200 programa i ne morate da budete fokusirani samo na taj jedan - kaže za kraj Kičić kog TV publika ove sezone gleda i u šou-programu "Luda noć".

- Uživam da radim na televiziji, a najsrećniji sam kada na snimanje dođem nekoliko sati ranije i kada sviram sa članovima benda "Luda noć". To me čini srećnim, jer nemam vremena da sviram sa svojim bendom - kazao je Kičić za kraj.