GADNE POVREDE Petru Strugaru zašili beonjaču: Pokušao da pobegne, pa zaradio šest šavova

Ovo ni Milica ne zna.

Ptar Strugar
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularni glumac Petar Strugar u poslednje vreme je dospeo u žižu javnosti zbog veze sa pevačicom Milicom Todorović. Njih dvoje su odnedavno započeli ljubavnu romansu, a nedavno su se prvo put pojavili zajedno u javnosti u emisiji "Amidži šou". Kako je to izgledalo, pogledajte OVDE.

Ipak, o životu Petra Strugara se malo zna, a glumac je gledaocima jutarnjeg programa na Prvoj televiziji otkrio malo više o svom detinjstvu, odrastanju u Crnoj Gori i otkrio da je iz šale upisao Fakultet dramskih umjetnosti na Cetinju.

Petar Strugar
Foto: Screenshot

Petar važi za jednog od najboljih glumaca nove generacije, proslavio se u filmu "Montevideo - Bog te video", gde je igrao jednog od glavih aktera, Mošu, a nakon toga se oprobao i u filmovima kao što su: "Mali Budo", "Jesen samuraja"...

- Ja sam rođen na Cetinju, jer Budva nema porodilište, ali sam iz Budve - započeo je svoju priču o detinjstvu proslavljeni glumac, a onda je otkrio da je bio nestašno dete.

- Bio sam užasno nemiran, šili su mi beonjaču, lomio sam ključnu kost, imao sam šest šavova na nozi kad sam bežao iz vrtića.

Petar Strugar
Foto: printscreen

Ipak, ono što niko nije znao o Petru jeste da je glumu upisao sasvim slučajno. On je hteo da upiše nautiku u Kotoru, a na Cetinju je samo želeo da proba da li će proći prijemni ispit, ali se ispostavilo da je prijemni odmah položio i tako je neplanirano otišao u glumačke vode.

- To je bila prva godina kada su zabranili da istovremeno apliciraš na više fakulteta sa overenim kopijama, i ja sam igrom slučaja prvo otišao na Cetinje jer tako mi je bilo bliže, pa sam produžio do Kotora - započeo je Petar, pa nastavio:

- Kada sam došao na Cetinje tražili su mi original diplomu, koju sam im predao, a onda su mi u Kotoru rekli da ne mogu da se upišem bez originalnih dokumenata koje sam već ostavio na Cetinju - ispričao je on i otkrio da je veče pred prijemni spremao monolog za Fakultet dramskih umetnosti, a sutradan je primljen da akademiju.

Petar Strugar i Milica Todorović
Foto: instagram printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi