DEVOJKA DRAGANA NIKOLIĆA U FILMU BUBE U GLAVI Partner PUCAO u našu glumicu, pukom srećom ostala živa! Tragična sudbina žene koja je ostavila NEIZBRISIV trag u srpskoj kinematografiji!

Volela je da igra ulogu golišave lepotice...

Milja Vujanović
Milja Vujanović, Foto: Printscreen Youtube

Ime Milje Vujanović Regulus mnogima će vratiti žalosnu sliku devedesetih, kad su se po televizijama razvlačile raznorazne proročice, Kleopatre, magovi, huškači, prevaranti... I Milja Vujanović, astrološkinja koja se "udala" za zvezdu Regulus.

Međutim, malo ko zna da je Milja Vujanović 1967. godine bila mis Srbije, a nakon glavne uloge u filmu "Rani radovi" Želimira Žilnika (1969), koji je na prestižnom Berlinalu osvojio Zlatnog medveda, predviđali su joj sjajnu glumačku karijeru.

Milja Vujanović je završila dva fakulteta - Dramsku akademiju i žurnalistiku, a uloge je ostvarila u filmovima "Sneg na usnama", "Majka, sin, unuk, unuka", "Rani radovi", "Bube u glavi", "Bablje leto", "Neretva", Most", "Nokaut".

Po Vikipediji, Milja je "posle Eve Ras, bila druga glumica koja se svlačila u filmovima", a dala je izjavu "da bolje izgleda bez odeće, nego kad je obučena".

KO JE BRE TA OSOBA?! Srbija u ŠOKU zbog Slagalice! Rešenje asocijacije o kom svi bruje! (FOTO)

Milja Vujanović
Foto: Printscreen Youtube

Ipak joj je u nekom momentu dosadilo da igra uloge golišavih lepotica, pa se povukla i potpuno posvetila astrologiji. Stekla je diplome svetski priznatih astroloških škola i postala "stručnjak za zvezdanu magiju".

"Odluku da napustim film donela sam kada sam shvatila da tekstovi koje izgovaram nisu ono što bih ja u sličnim situacijama izgovarala. Astrologiju sam počela da proučavam pre trideset godina. I mada žalim za filmom, astrologiji sam ostala verna sve do danas. Uostalom, ne biramo mi profesiju, profesija bira nas", objasnila je svojevremeno.

NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA ĆE SE ZAUVEK PREPRIČAVATI! Legendrna Riska je svog muža ŠPIJUNIRALA i pravila mu LJUBOMORNE SCENE, pa ga onda naterala da promeni KARIJERU!

Milja se odrekla glumačke karijere, ali ne i javnog života, pa je tako pisala za medije, objavljivala knjige, pojavljivala se u emisijama, a tokom devedesetih je imala i svoju kontroverznu emisiju u kojoj je (blago rečeno) nacionalističke stavove plasirala s astrološkim objašnjenjima.

Zvezde joj, ipak, nisu nagovestile tragediju koju će doživeti - u maju, 2000. godine, njen ljubavnik Obrad Zejak pucao je u nju, a onda se prijavio za pokušaj ubistva. Milja se izvukla iz kome, ali je tragedija na njoj ostavila traga.

Jelena je bila jedna od najlepših glumica, a on profesor zaljubljen u nju! Ostali su zajedno dok ih smrt nije rastavila!

AUTOR: Blicžena/J.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 19:19 Posle iznenadne i kratke bolesti, 10. aprila 2018. preminula je legenda naše kinematografije, glumica Jelena Žigon (85). Njen život obeležile su zapažene filmske uloge i dugogodišnja zajednica sa istaknutim dramskim umetnikom Stevom Žigonom koji je preminuo 2005. godine.

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi