Jelena Čvorović Paunović
printscreen
 Jelena Čvorović Paunović

printscreen

Jelena Čvorović Paunović, Foto: printscreen

Glumica Jelena Čvorović Paunović aktivna je i dalje na polju glume, ali češće na pozorišnim daskama. Pamtimo je po ulogama u “Srećnim ljudima” i liku Kasandre iz “Porodičnog blaga”.

Iza nje su brojne nagrade i uspešne uloge. Rođena je u Užicu, a njena zanimljiva priča koja bi se mogla donekle shvatiti kao ljubavna počela je kada je ona imala 15 godina. Tada je upoznala mladića koji je u tom gradu služio vojsku, a bio je 12 godina stariji od nje. Ona tada nije želela ništa da ima sa njim, ali je volela da ga gleda kako svira violinu.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo on ju je donekle naveo da upiše glumu. Objasnio joj je kako izgleda akademija koju je i on pohađao. Upoznali su se na jednoj predstavi u Užicu. Međutim, dok je ona bila na odmoru, on je otišao iz vojske i ostavio joj svilene čarape kao poklon.

 Jelena Čvorović Paunović

printscreen

Jelena Čvorović Paunović, Foto: printscreen

Posle toga je uspela da ga vidi tek mnogo kasnije. Pamtila ga je po očima i tome što za vreme vojske nije imao kosu. Srela ga je pre nekoliko godina. Danas je isti kao i tada, bez kose, ali je to rezultat starenja, mada je njoj ostao isti onaj momak iz mlađih dana.

Odselio se u Švedsku i oženio prvakinjom stokholmske opere, a tamo i dalje živi. Jelena se kasnije udala i dobila kćerku, ali je njen suprug preminuo pre nekoliko godina. 

BONUS VIDEO:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

Komšije otkrile šta se dešava sa Kuburom i Marijom posle prevare! Čuje se galama iz stana, a evo da li su videli njenog ljubavnika!

AUTOR: Blic/I. M. DATUM I VREME: 19.09.2019. 10:48 Sve ispričali. Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić Region je ostao zatečen kada su u javnost isplivale informacije da fitnes instruktorka Marija Savić Srećković navodno vara supruga Aleksandra sa starijim muškarcem.