Krađa
Alo / Dejan Briza
Krađa

Alo / Dejan Briza

Krađa, Foto: Alo / Dejan Briza/ Ilustracija

Prvakinja beogradske drame, jugoslovenska televizijska glumica i književnica Nađa Rodić u nedelju je opljačkana u centru grada. Naime, glumica je trebalo da ima sastanak u gradu, te je iskoristila sunčani oktobarski dan da prošeta Trgom Nikole Pašića u Beogradu, kao i da sedne na neku od klupa kako bi se odmorila i pročitala vesti na mobilnom telefonu.

Nepoznati napadač joj je prišao, oteo njenu tašnu i pobegao. U tašni se nalazila lična dokumentacija, platne kartice, ključevi od stana i novac.

Pročitajte još:

 

- Uvek sam govorila da neće baš mene. Mislila sam da iskoristim lep nedeljni dan za sastanak, da prošetam pre 12 sati najlepšim delom centra grada Beograda u kom sam se rodila, odrasla i stvarala karijeru. Kada sam uzela mobilni telefon u ruke kako bih pročitala tužnu vest o mojoj prijateljici i koleginici Mileni Dravić, pojavio se ni sama ne znam otkud lopov koji je oteo moju tašnu i bežao, bežao... Koliko sam uspela da vidim, bio je visok, mršav u svetlo sivoj tri - četvrt jakni! Imao je kratku malu talasastu kosu svetlo smeđe boje. Svoje platne kartice sam odmah blokirala, ali mi je veoma žao zbog dokumenta koju je odneo. Nadam se da će neko to pronaći i javiti'' kaže Nađa Rodić.

Glumica apeluje na pripadnice lepšeg pola da se pripaze.

- Molim pre svega žene da obrate pažnju kada šetaju gradom, kako nose svoje tašne! Da budu oprezne i nikako zanesene, jer je činjenica da lopova ima mnogo! Opet, srećna sam jer nisam fizički povređena''.

Glumica je napad prijavila policijskoj stanici u Beogradu.

Komentari (1)

kole

16.10.2018 17:54

kamere su svuda, cekamo