Petar Kralj
Screenshot Youtube
Petar Kralj

Screenshot Youtube

Petar Kralj, Foto: Screenshot Youtube

Petar Kralj je bio jedan od omiljenih glumaca bivše Juge, a iza sebe je ostavio bezrboj pozoršnih, filmskih i serijskih uloga, ali i ćerku Milicu, danas uspešnu pozorišnu rediteljku.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Petar se sa glumicom Narodnog pozorišta Ljiljanom Gazdić, koju je televizijska publika zapazila u seriji "Bolji i život" kao Macolinu ženu, oženio 1971. godine. Samo dve godine kasnije, rodila im se ćerka Milica, danas pozorišni reditelj. Posle skoro tri decenije brak se raspao. Smatrajući da za ljubav nikad nije kasno, ovaj veteran našeg glumišta imao je hrabrosti da ponovo voli do daske i oženi se balerinom Sonjom Divac.

 

- Bivša supruga mi je glumica ali ljubav nema nikakve veze s profesijom. Ona nastaje iz želje da osetite nečiju dušu, nekad čak i posle samo jednog pogleda. Ispunjava vas na duže vreme i postaje deo života, a svaki čovek je doživljava na svoj način. Ako nje nema, nastaje pakao. Najbitnije je međusobno razumevanje. Imao sam sreću što mogu ponovo da volim. Sa mojom Sonjom, koja je balerina, u harmoničnom braku sam već sedam godina i to opet nema veze s našim poslom. Prava ljubav treba da potpuno oslobodi ličnost, zbog nje nikako ne smete da se osetite sputano i niko me neće ubediti da je takav odnos nemoguć - rekao je ranije Petar Kralj.

 

I dok mnoge njegove kolege privatnost čuvaju daleko od očiju javnosti, Petar se nije trudio da je sakrije po svaku cenu.

Petar Kralj

Screenshot Youtube

Petar Kralj, Foto: Screenshot Youtube

 

- Ne znam šta može da se sakrije kad izađem na pozornicu. Ipak, neki deo intime treba zadržati za sebe. Ne znam zašto ljudi pokušavaju da otkriju svaki detalj, razgolite nas i obezvrede, nađu nam slabe strane. Valjda kao deca, kada iz radoznalosti kvare igračke. Sa svojom Sonjom izlazim, primamo goste, idemo kod prijatelja... Zašto bi se nekog ticalo kako izgleda naše jutro ili veče. Ne mogu pobeći od sebe, od svog tela, glasa, pa ni crvenog nosa. Takav sam kakav sam - pričao je tada Petar.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!