Anđelka i Dario Prpić
Instagram/andjelkap

Prpićkin muž Dario, nakon njene intimne scene u seriji „Žene sa Dedinja“, za koju je smatrao da je prevazišla glumačke okvire, postao ljubomoran, s čime se ona borila sve do 2020, kada ga je ostavila

Dragan Mićanović

printscreen

Dragan Mićanović, Foto: printscreen

Eksplicitne scene:

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspeo da poremeti njen odnos s mužem.

Naime, Dario je Anđelki pravio problem nakon što je epizoda emitovana na televiziji, jer je tvrdio da je ona prevazišla glumačke okvire i da se previše unela. Kako Kurirov izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene video da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedeljama svađali, Anđelka je ubeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uverljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

Andrija i Anđelka

Promo

Andrija i Anđelka, Foto: Promo

Ljubomoran i na Andriju:

Ipak, posle nekoliko meseci uspeo je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji „Andrija i Anđelka“ i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića, prenosi pomenudi medij.