PREVARILA CELU DRŽAVU, ALI NA KRATKO! Ovo je Nikolina, jedina misica kojoj je oduzeta kruna! Služilam se strašnim lažima, ali joj nikako nije pošlo za rukom! (FOTO)

Danas izgleda dosta drugačije, a zbog svojin neistina povukla se sa javne scene

Nikolina Bojić
Nikolina Bojić, Foto: printscreen

Nikolina Bojić iz Apatina imala je 25 godina kada je proglašena za mis Srbije 2012. godine, a ubrzo joj je oduzeta kruna i titula kada je otkriveno da je udata, što nije u skladu sa pravilima izbora.

Prvo su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga i sumnja (koja je kasnije i potvrđena) da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića.

A tu nije bio kraj. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes.

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhenu, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

U novembru 2012. godine je Nikolina predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

I nakon toga, Nikolina i Frenk su mogli da se slobodno pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas su, sudeći po njenom Instagram profilu, u srećnoj zajednici.

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom.

GLUMICA KRIJE TEŠKU PORODIČNU TUGU Jana Milić Ilić je svog budućeg supruga upoznala u liftu, a roditeljima su priredili nešto o čemu se i dalje priča!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi