Nikolina Bojić
printscreen
Nikolina Bojić

printscreen

Nikolina Bojić, Foto: printscreen

Nikolina Bojić iz Apatina imala je 25 godina kada je proglašena za mis Srbije 2012. godine, a ubrzo joj je oduzeta kruna i titula kada je otkriveno da je udata, što nije u skladu sa pravilima izbora.

Prvo su isplivale njene provokativne fotografije, a nakon toga i sumnja (koja je kasnije i potvrđena) da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića.

A tu nije bio kraj. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Naknadno zaista jeste upisala Višu školu za fitnes.

Sva ta halabuka koja se digla oko Nikoline rezultovala je time da je misica završila u Hitnoj pomoći. Povukla se na oporavak u Minhenu, a spekulisalo se da je nestala sa krunom koja je bila vredna 5.000 evra.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

U Minhenu je dala sve od sebe da se povuče iz javnosti, pa je pobrisala i sve naloge na društvenim mrežama, a negde u tom periodu stigla je i zvanična potvrda da jeste u braku sa Frenkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nikolina Bojic Dancevic (@nikolina_dancevic_bojic)

U novembru 2012. godine je Nikolina predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

I nakon toga, Nikolina i Frenk su mogli da se slobodno pojave u javnosti. Oni su 2013. godine napravili svadbu u Apatinu, a i danas su, sudeći po njenom Instagram profilu, u srećnoj zajednici.

Nikolina i Frenk danas žive u Montrealu u Kanadi. Nikolina se i dalje bavi fitnesom i modelingom.

Pročitajte još