Iva Štrljić
Alo!/Vladimir Marković
Iva Štrljić

Alo!/Vladimir Marković

Iva Štrljić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Ona za "Alo!" kaže da i dalje ima veliku strast prema glumi, kojom se bavi još od srednje škole, i da njeno vreme tek dolazi

Naime, četrdesetjednogodišnja dramska umetnica uverava da nije kasno da se njena karijera nastavi u Holivudu i da se nada "čarobnom" pozivu.

- Sanjam da mi uloge dolaze lakše nego do sada. Naš posao je takav da se sve svodi na to da li ste rođeni pod srećnom zvezdom... Za svaku ulogu sam morala strašno mnogo da se trudim i ponosna sam na svoju borbenost. Kada bih imala čarobni štapić, volela bih da mi samo zazvoni telefon, da to bude poziv iz Holivuda i da se dogodi čudo. Međutim, ja verujem u čuda i svakodnevno očekujem taj poziv - kaže sa osmehom glumica i tvrdi da se uvek trudi da bude nasmejana, iako joj često nije do smeha.

Iva Štrljić

Alo!/Rajko Ristić

Iva Štrljić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Uvek sam srećna i nasmejana! Smatram da svako treba da razvuče osmeh čim izađe iz kuće, jer će tako prijati ljudima oko sebe. Meni je uvek važno da se moji prijatelji osećaju lepo u mom društvu, jer volim da ih usrećujem - uverava Iva i otkriva da je spremna za nastavak snimanja hit serije "Šifra Despot".

- Nastavljamo sa snimanjem "Šifre Despot" i radujem se nastavku saradnje sa Radošem Bajićem. On je divan čovek i oduševljena sam njegovom dobrotom, koja se oseća i na setu. Radoš se uvek trudi da zbrine glumca i motiviše ga za rad, što je privilegija - zaključila je Iva.

Komentari (2)

Цицка

13.07.2018 09:41

Змај , Жена hrабра и одлична глумица , а да и веома паметна . То је моје мишљење . а ретко грешим . Жао ми је што се не наставља серија где је она била Цицка , толико ми се допала у тој улози и како ју је одиграла да сам себи дала након тога тај надимак , свака част Ива . Али поред ове Бајићеве серије зашто се не настави и та серија колико се сећам звала се Фолк или нешто слично , тамо су сви били одлични глумци и серија да се народ мало развесели .

Di

13.07.2018 13:29

Jako losa glumica i jako je neprimetna iz tog razloga.Inace je jako neharizmaticna i nezanimljiva osoba.