NIJE MU BILO DRAGO KADA JE REŠIO DA KRENE NJEGOVIM STOPAMA! Ovaj glumac je SIN Miše Janketića! Igra u popularnoj seriji koju Srbija gleda, a mnogi to nisu znali! (FOTO)

Mnogima je omiljeni lik...

Miša Janketić
Miša Janketić, Foto: Screenshoot Youtube

Proslavljeni srpski glumac Mihailo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini života. Detaljnije o tome čitajete OVDE. 

Glumac Miša Janketić ima sina Marka Janketića, koji igra u seriji "Ubice mog oca". Miši nije bilo drago što je njegov sin rešio da krene očevim stopama, ali poštovao je Markovu odluku.

Glumac ima i ćerku Milicu Janketić, koja je posvećena pozorištu, a kako ona izgleda pogledajte OVDE.  Marko Janketić igra jednu od glavnih uloga u popularnoj kriminalističkoj seriji Ubice mog oca.

Marko Janketić
Marko Janketić, Foto: Screenshoot Youtube

Podsetimo, Marku je nedavno uručena nagrada za lepotu govora "Dr Branivoj Đorđević", za ulogu Vlajka Mujića u predstavi "Vrat od stakla". Tim povodom je Miša istakao koliko je ponosan na sina.

"Naravno da se ponosim Markom, njegov uspeh je i moj uspeh. Svoje uloge sam odavno prestao da brojim, a sada je red malo i na njih", kazao je Miša Janketić, koji je tada zdušno aplaudirao svome sinu dok je primao priznanje.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi