Premijera serije "Senke nad Balkanom"
Dejan Briza
Premijera serije

Dejan Briza

"Senke nad Balkanom", Foto: Dejan Briza

Nakon uspeha serije "Senke nad Balkanom", drugi ciklus startuje 11. novembra na Novoj S.

U novih deset epizoda i dalje ćemo gledati glavne junake Taneta (Dragan Bjelogrlić) i Stanka (Andrija Kuzmanović), koji će, sledeći krvavi trag poremećenog ubice, otkriti užasnu zaveru koja može čitavu Evropu gurnuti u haos. Jednu od glavnih uloga, Alimpija Mirića, tumači Gordan Kičić, koji otkriva da je njegov junak između prvog i drugog ciklusa serije avanzovao u svakom smislu reči.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Alimpije je postao sastavni deo društva i jedna od poluga vlasti u tadašnjem sistemu i u trenutku kada kreću nove epizode, vidimo ga kao veoma uspešnog, ambicioznog i mirnog čoveka sa puno planova koje treba ispratiti – priča Gordan Kičić za “Blic TV magazin”.

Gordan Kičić

Dejan Briza/Alo!

Gordan Kičić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Glumac ističe da je nastavak serijala produkcijski i narativno još ambiciozniji tako da gledaoce očekuje raskošni period pre Drugog svetskog rata, sa snimanjem u inostranstvu, što dugo nismo imali u domaćim produkcijama.

Glumica koju gledate u "TLZP" odlučila da stane na ludi kamen, a onda raznežila emotivnom porukom!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 26.10.2019. 13:46 Divno! Katarina Bogićević, Foto: Screenshoot Instagram Mlada glumica, zvezda serije koja se svojevremeno davala "Folk", a danas učesnica šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" Katarina Bogićević, rekla je "da" svom partneru, manekenu Marku Došljaku. "SVI SU RETARDIRANI" Vedrana Rudan isprozivala voditelje uživo u programu!

 

- Zanimljivo je i da pratimo nekoliko paralelnih priča koje se slivaju u jednu i mislim da će publika ponovo biti zbunjena, oduševljena, ali i neočekivano iznenađena. Uvode se i novi junaci, ali definitivno je akcenat stavljen na korupciju koja se dešava u društvu i doseže daleko, od vrha pa nadole. Pratimo i junake koje smo upoznali u prethodnom delu, a uvode se i nove ličnosti. Vidimo da se ništa nije promenilo i da su stvari još gore – ističe umetnik.

BONUS VIDEO:

Voditeljka Jovana Jeremić otvorila vrata stana, a onda je svekrva otkrila sve pikanterije!