Dragana Dabović Čukvaš
printscreen
Dragana Dabović Čukvaš

printscreen

Dragana Dabović Čukvaš , Foto: printscreen

Dragana Dabović Čukvaš (31), lepa glumica, mnogima poznatija kao Šaša iz serije "Vojna akademija", našla se krajem prošle nedelje na meti drskih lopova koji su joj usred dana ukrali torbu, i to ispred vrtića na Banovom brdu u Beogradu!

Nezvanično, Dragana je oko 15 časova došla po trogodišnji ćerkicu u vrtić i parkirala se u blizini. Dok je ona išla po dete, zasad nepoznata osoba je obila njen automobil i ukrala joj stvari sa zadnjeg sedišta.

PROČITAJTE JOŠ:

- Nije je bilo bukvalno par minuta. Međutim, lopovu je to bilo dovoljno. Verovatno je prošao pored auta, video torbu i rešio da ga obije. Razbio je staklo, dograbio plen i nestao za par sekundi - objašnjava izvor.

Kaže da veruje da se radi o kradljivcu koji već duže vreme ordinira ispred različitih vrtića i vreba nesmotrene roditelje.

Dragana Dabović Čukvaš

printscreen

Dragana Dabović Čukvaš , Foto: printscreen

- Ljudi idu po dete u vrtić uglavnom po povratku s posla. Mnogi ostave stvari u vozilu računajući na to da će istrčati na brzaka. Lopovi to znaju i koriste. Zbog toga stalno apelujemo na roditelje da ne ostavljaju u kolima ništa, pa čak ni stvari koje nisu vredne. Lakše se preboli novac, ali je teško čekanje na šalterima za nova dokumenta. Upravo to se desilo i glumici - objašnjava izvor.

Dragana je uzela ćerkicu iz vrtića, pozdravila se sa vaspitačicama i krenula kući ne sluteći šta je čeka. Kada je došla do automobila, šokirala se kada je videla da joj je razbijeno zadnje staklo.

- Na sedištu je imala torbu, koju je lopov odneo. U njoj je imala brojna dokumenta - ličnu kartu, vozačku, kartice... Sve joj je lopov odneo. Bila je besna, ali nije želela da dete to oseti. Pozvala je policiju, a pola sata kasnije se pojavila u stanici i podnela prijavu protiv nepoznatog lopova.

Zasmejavao je celu Jugoslaviju, u Italiji bio neviđeni frajer, ali se tamo predstavljao pod potpuno drugim imenom!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 12.09.2019. 20:09 Dragomir Bojanić Gidra, jedan od legendarnih glumaca sa ovih prostora, a od njegove smrti je prošlo 26 godina. Dragomir Bojanić Gidra, Foto: Printscreen Youtube Dragomir Bojanić Gidra igrao je kultne likove i zasmejavao je milione gledalaca.

 

BONUS VIDEO:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

Komentari (2)

Kostadin

17.09.2019 05:14

Loša serija i loša gluma pa lopov - kritičar kaznio šmiru i glupu seriju.

Razuman Srbin

17.09.2019 08:27

Kakva vest! Odzeparili i moju babu Maru.