SRUŠILA SE KAO SVEĆA On je prvi potrčao da spasi Slobodu Mićalović! Branislav Lečić otkrio istinu o incidentu na predstavi!

Nije joj bilo prijatno!

Nebojša Krstić, Branislav Lečić
Branislav Lečić, Foto: Printscreen

Tokom izvođenja predstave "Lorencačo" u Narodnom pozorištu u Užicu doktorka iz publike istrčala je na binu misleći da treba da pomogne Slobodi Mićalović, koja je glumila da joj nije dobro (više o tome pročitajte OVDE), a glumac Branislav Lečić, koji takođe igra u predstavi, objašnjava da je ovaj deo izvedbe osmišljen kako bi poslao jaku i važnu poruku o ljudskosti.

Pomenuti deo predstave, u kome Sloboda Mićalović maše rukama i glumi da joj je pozlilo, a Bransilav Lečić je pridržava, nije deo scenarija već posebna izvedba na sceni koja je zamisao reditelja predstave Borisa Liješevića, koja ima za cilj da pokaže na koji način ljudi reaguju u ovim situacijama i u kojoj meri su spremni da pomognu drugima.

 

- Reditelj je došao na ideju da se u okviru predstave dogodi ova izvedba, koja, upravo tako, nosi duboku i važnu poruku. Mi osetimo publiku i osetimo trenutak kada to treba da uradimo, pozorište je ipak deo sadašnjosti, nešto što se dešava u sadašnjem trenutku. U Užicu se nije prvi put desilo da neko izađe na scenu kako bi pomogao - kaže Branislav Lečić za "Blic" i dodaje:

- To se dešavalo i na drugim gostovanjima, a i u matičnom pozorištu, Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Čak se četiri - pet puta desilo da su u publici bili doktori.

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović, Foto: Rajko Ristić/Alo!


BIO JE PRIMORAN DA MENJA Pevač već 35 godina čuva TAJNU! Njegovo pravo ime nije Alen, sve je promenio zbog slave!

Podsetimo, tokom izvođenja u Užicu na scenu je publike izašla dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, koja je želela da pomogne Slobodi, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

BONUS VIDEO:

SNEŽANA DAKIĆ POSTROJILA ESTRADU! Pogledajte kako je u modnom žiriju ocenila Cecu, Maju Berović...

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi