Žarko Lazić
Promo
Žarko Lazić

Promo

Žarko Lazić, Foto: Promo

Deo ekipe serijala "Kuća od srca" učestvovao je u teškom udesu kamiona i kamioneta na Ibarskoj magistrali, a glumac i voditelj Žarko Lazić rekao je poznate infomracije onome što se dogodilo.

- Nisam bio sa ekipom i ništa ne znam, još uvek je uviđaj u toku. Ljudi su u bolnici, ne znamo kakve su povrede i kakvo je stanje, pokušavamo da dođemo do informacija, ali ništa nam ne govore još uvek - rekao je Žarko.

Organizatorka ekipe je u kritičnom stanju, a vozač je stabilno.

Međutim, kako se nezvanično saznaje, organizatorka je u kritičnom stanju, a vozač je dobro.

Podsetimo, do udesa je došlo oko 11 časova, u selu Lađevci na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo - Preljina. Dve osobe teško povređene i pričinjena je značajna materijalna šteta.

Kamionet u kom je bio deo ekipe pomenutog serijala pokušao je da se na glavni uključi sa sporednog puta, sa desne strane kolovoza, a od siline udarca kamionet je bukvalno odleteo u kanal kraj desne strane puta i završio uz žičanu ogradu obližnjeg fudbalskog terena, pišu Novosti.

Teško povređenog muškarca i ženu iz smrskanog kamioneta izvukli su pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice i oni su potom sanitetom preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.