Jovana Balašević
Printscreen/Youtube
Jovana Balašević

screenshot Youtube

Jovana Balašević, Foto: screenshot Youtube

Odlazak velikog Đorđa Balaševića, koji nam je pesmom lečio dušu, ne može nikada biti zaboravljen. Brojni hitovi biće večni podsetnici na njega. Porodica za njim pati u tišini, a povremeno se tek oglase na društvenim mrežama.

Njegova ćerka Jovana Lola Balašević nakon smrti oca utehu pronalazi u ćerkama, ali i u svojoj velikoj ljubavi, glumi. Sada je na Instagramu obavestila sve da je završeno snimanje druge sezone serije "Švindleri" u kojoj ona tumači jednu od uloga.

"Završila snimanje Švindlera 2", napisala je kratko Jovana na Instagram storiju, koje se već pojavljivala u nekoliko domaćih serija, ali i u filmu “Rani mraz” svog oca Đorđa.

Da je pozorište njena večna ljubav, otkrila je svojevremeno za "Novosti" i istakla da je upravo u njemu ispekla glumački zanat.

"Pozorište je za mene sve. I to što snimam danas ili sutra, sve to sam negde stekla radeći u pozorištu. Na snimanjima nema te intime, niti toliko vremena da razvijete svoja stanja, radnju, emociju. Uslovljeni ste mnogo čime. U pozorištu sam naučila mnogo više nego na akademiji. Ono je za mene kao produžena škola, sa svakim novim rediteljem dobijamo više (ako je dobar), a kolege i saradnici (šminkeri, frizeri, kostimografi, garderoberi, scenci...) u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu su moja šira porodica", bila je iskrena Jovana.

Pročitajte još

Komentari (1)

miroljub

19.03.2021 19:01

Ako joj pozorište ide 0kao politika onda nazdravlje. Valda je nešto naučila ?