Knjiga
Promo
Knjiga

Promo

Foto: Promo

Zato je knjiga savršeni poklon. Uz dobru knjigu sigurno ćete naterati svoje dete da se odvoji od ekrana za koji svi znamo da zrači i koliko je štetan po njihovo zdravlje pogotovo u doba dok se razvijaju kako psihički tako i fizički. Zanimljivo i intrigantno štivo će im takođe pomoći da razviju kognitivne funkcije brže i pravilnije, pojačaće im maštu i kreativno razmišljanje, i povrh svega, pomoći će im da se razviju u zdravu i normalnu odraslu osobu.

Knjige za decu od nemerljivog značaja

Četvrta industrijska revolucija, odnosno digitalna revolucija, koja je doživela pravu ekspanziju krajem prošlog i početkom ovog milenijuma, izmenila nam je svakodnevne živote na način na koji nismo mogli ni sanjati. Polako ali sigurno nam svi delovi života i svakodnevice postaju digitalni. Međutim, svaka promena, ma koliko dobra bila, nosi sa sobom određene manjkavosti, pa čak i pretnje. Ovo se pre svega odnosi na zdravlje, pre svega najmlađih. Danas je gotovo nezamislivo videti osobu koja nema profil na makar jednoj od društvenih mreža ili šeta okolo bez pametnog uređaja. To takođe važi i za naše najmlađe. I tu dolazimo do glavnog problema. Zračenje koje svi ti digitalni uređaji emituju mogu biti izuzetno štetni po mladi organizam koji je u sred razvoja i može dovesti do trajnih posledica. Zato su knjige za decu postale toliko važne i bitne u današnje vreme.

Višestruko je dokazano da pisana reč, odnosno knjige, imaju veliki broj prednosti i pozitivnih uticaja, pogotovo na najmlađe. Već smo pomenuli kako knjige utiču na pravilan razvoj ličnosti, razuma, pravilnog rezonovanja, logike, kritičnog mišljenja i kreativnih sposobnosti. I zato vam predlažemo da obradujete vaše najmlađe uz knjige za poklon.

Kupite im ili im naručite određeni naslov koji će ih odvojiti od malih ekrana i pomoći im da utonu u svet mašte. Vaše dete će vam sigurno biti zahvalno u budućnosti kada bude izraslo u dobrog čoveka.

Knjiga

Promo

Foto: Promo

Nikad lakše do knjige za poklon

U potpunosti vas razumemo da imate veoma malo slobodnog vremena na raspolaganju. Vreme je postala jedna od najvećih boljki odnosno nedostataka savremenog čoveka. Stalno se negde juri i žuri, nikada kraja obavezama i poslu, a vremena za sebe bukvalno se ima na kašičicu. To često vodi do preopterećenja organizma, a u nekim ozbiljnijim slučajevima, nažalost i težim oboljenjima. I baš zato što razumemo današnje vreme, razvili smo knjižaru savršenu za sve ljude koji su u stalnom pokretu – knjigenadlanu.com.

Ova sjajna platforma za knjige sadrži više od pet hiljada naslova uredno i logično podeljenih u pedesetak sekcija radi lakšeg snalaženja. Tu je takođe i savremeno dizajniran interfejs koji je maksimalno prilagođen svakom korisniku, kao i napredno pretraživanje da bi ste uz što manje muka pronašli onu pravu knjigu za vas. Međutim, to nije sve. Možda i najbolja mogućnost pomenute platforme jeste naručivanje knjige za poklon. Sada možete neverovatno lako u samo pet minuta i uz nekoliko klikova da pronađete, poručite i platite željenu knjigu, a ona će biti u najkraćem roku isporučena na unetu adresu. Sjajan način da obradujete svoje najmilije!