Obožava što je Srpkinja i prati rad trenutno najpoznatijeg Srbina na planeti: Tanja Bošković otkrila šta je bio prekidač za vraćanje u svoju zemlju!

I pored toga što je mogla u Holivudu da napravi ozbiljnu karijeru, glumica je ipak odabrala svoju zemlju i korene

tanja bošković, kćerka
tanja bošković, kćerka, Foto: youtube.com/printscreen

Slavna glumica Tanja Bošković sve se ređe može videti u medijima, a ona je u poslednjem intervjuu otkrila zbog čega je rešila da se povuče.

- Smatram da nemam šta da kažem, a nemam ni potrebu da učestvujem u nečemu što mi se ne dopada. Prezirem televiziju na dnevnoj bazi, novine isto tako. Zato sam sve prestala da pratim, osim umetnosti i sporta - istakla je Tanja za "Stori".

- Obožavam da pratim Novaka Đokovića, svetskog broja jedan u ljudskom, moralnom i svakom drugom smislu. Znate, vrlo sam srećna što sam Srpkinja, a naročito kada je neko poput Novaka Srbin - dodala je Boškovićeva, a potom objasnila zbog čega se vratila iz Holivuda, iako je imala priliku da tamo ostane i napravi veliku karijeru.

- Smatram da o toj industriji postoji potpuno pogrešna predstava kod nas. Nikada me nije interesovalo ono što ta sredina ima da ponudi. Bila sam, videla, zahvalila se i vratila nazad. Mnogo me više interesuje da jedan dan gledam u Savu i da ništa ne moram. To je moguće samo ovde - ispričala je glumica.

Oglasio se otac Marije Šerifović i hrabro izneo mišljenje na spekuacije o temni njene veze sa Džejlom, svojom izjavom je šokirao, a OVDE pogledajte šta je rekao!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi