Lice nacije
Promo
Lice nacije

Promo

Foto: Promo

Za svoje gledaoce RTV Pančevo u sklopu nove programske šeme priprema političku emisiju “Lice nacije”. Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet, predstavljaće osnov nove emisije "Lice nacije" koja će se emitovati na Regionalnoj RTV Pančevo.

Emisija će se prikazivati svake nedelje u 12 sati, a vodiće je novinar i urednik Marko Milutinović.

"Lice nacije" će se emitovati uživo, a u razgovoru jedan na jedan, Marko Milutinović će od svakog svog sagovornika pokušati da dobije direktne odgovore na najaktuelnija pitanja koja su važna za građane Srbije. Marko ima višegodišnje i bogato televizijsko iskustvo. Karijeru je započeo na Trećem Kanalu, a nastavio na PGP RTS. Od nedavno je u timu RTV Pančevo gde će uređivati i voditi novu emisiju političku emisiju "Lice nacije".

Marko Milutinović najavljuje i svoje sagovornike: "Moji sagovornici će biti poznate ličnosti, sa kojima ću razgovarati o aktuelnim pitanjima, njihovim poslovima, uspesima, planovima. Potrudiću se da se da iz prve ruke saznam šta se sve dešava, gde je istina u mnogim pričama i životima. Kroz razgovor sa gostima trudiću se da dođem do odgovora na pitanja koja su bitna za naše građane".