"BIO JE MRAK, SAMO JE SLETELA!" Novi detalji o stanju srpske glumice koja je doživela NESREĆU na sceni! Povreda je NEPRIJATNA i BOLNA!

Samo se srušila!

Predstava
Foto: Screenshoot Youtube

Glumica Radmila Tomović (48) je protekle nedelje pala na sceni u Domu kulture Bar tokom ozvođenja prestave "Homo faber", a njene kolege otrkivaju kako se sada oseća.

 

- Bio je mrak, drugačija scena, Rada je samo odjednom sletela. Povreda je neprijatna jer je vrlo bolna, ali, na sreću, nije povredila kičmu, tako da je sve dobro kako je moglo da bude - kaže Svetozar Cvetković za "Gloriju".

POBEGAO IZ SVETA GLUME! Boba iz Žikine dinastije postao deda! Danas se bavi se potpuno drugim zanimanje i nikada ga ne biste prepoznali

Svetozar Cvetković
Svetozar Cvetković, Foto: Printscrren

I direktor Ateljea 212, Branimir Brstina, doneo je pozitivne vesti.

- Izveštaji lekara su pokazali da nije reč o ozbiljnoj povredi, iako je izgledalo da je Radmila teže povređena. Ona može da hoda, sledi joj oporavak, ali je , u svakom slučaju, u dobrim rukama i dobra su predviđanja lekara, što je najbintije. Rekacija Službe hitne pomoći i lekara, kao i organizacionog tima barskog ljetopisa bila je brza i na zavidnom nivou - izjavio je Branimir Brstina za "Gloriju".

NIKO NIJE ODGOVARAO, SNIMANJE SE NASTAVILO! Živa izgorela, a on je poginuo sa DVOJE DECE u naručju! Glumci tragično nastradali na snimanju!

Branimir Brstina
Branimir Brstina, Foto: Dejan Briza/Alo!

POGLDAJTE BONUS VIDEO

Nataša Bekvalac otkrila sve tajne spota Dođi mami! Ovo niko neće moći da vidi

 


 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi