Evrovizija
Printscreen
Evrovizija, Foto: Printscreen

Oni su novi duo koji je udružio snage 2017. godine. Pre nego što su se upoznali, oboje su bili usresređeni na razvoj svojih karijera.

PROČITAJTE JOŠ:

PALE OZBILJNE OPTUŽBE! ZAHTEVAJU od Madone da OTKAŽE NASTUP na Evroviziji, a ona SVIMA ZAPUŠILA USTA!

POSLEDNJA EMISIJA Voditeljka "Parova" dala otkaz, evo i zbog čega! Više je nećemo gledati na Hepiju!

PORODICA SAOPŠTILA TUŽNE VESTI Preminuo slavni glumac koji nas je zasmejavao do SUZA! Obožavali ste ga!

 

Zala je počela da svira i peva obrade popularnih pesama, a ubrzo počela da piše i svoje pesme. Gašper je počeo da svira gitaru u mladosti, a kada je stigao do tinejdžerskih godina, njegova muzika ga je odvela u Prag, gde je, pod krilom Faust Records studija, učio da postane audio producent i kompozitor. Posle dve godine, u potrazi za inspiracijom, odlučio se na biciklističko putovanje kroz Evropu gde je napisao pripev za njihov prvi singl Valova.

 

Pevači su se prvi put sreli na Instagramu: kada je Zalin video snimak znao je da je pronašao pravog pevača za svoju novu pesmu. Valovi su imali veliki uspeh. Bila je popularna na svim radio stanicam širom Slovenije, a osvojila je i slovenačku godišnju muzičku nagradu Zlata piščal za najbolju pesmu 2017. godine. Duo se vratio 2018. godine sa 2 nove pesme, od kojih svaka prikazuje Gašperov nežni elektronski pop stil i Zalin mekani glas.

Četvrti singl grupe Sebi predstavljen je na ovogodišnjoj Evroviziji. Zala i Gašper su na scenu doveli svoj šarm i autentičnost i osvojili kartu za predstavljanje Slovenije na Eurosongu 2019. godine.