Snežana Savić
Dejan Briza/Alo!
Snežana Savić

Dejan Briza/Alo!

Snežana Savić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Srpska glumica Snežana Savić nakon razvoda od supruga, reditelja i scenariste Dragoslava Lazića nijednog emotivnog partnera nije pokazala u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Snežana je ćerku Anitu dobila u braku sa Dragoslavom, a se njihov brak završio nakon nekoliko godina zajedničkog života. Tada je svako krenuo svojim putem.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj, sa kojom je u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav Lazić

Screenshoot Youtube

Dragoslav Lazić, Foto: Screenshoot Youtube

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića. 2003. se se venčali i u manastiru Zlatenac kod Svilajnca. 

Dragoslav Lazić

Screenshoot Youtube

Dragoslav Lazić, Foto: Screenshoot Youtube

Dragoslav i Dragana su dugo priželjkivali da dobiju decu, a kako izgleda mlađa žena poznatog scenariste, pogledajte u nastavku:

Komentari (2)

TANJA

13.10.2018 17:55

Snezana Savic je, OBRAZOVANA ZENA,DAMA,PRIRODNO BILA LEPA ZENA I SADA TAKODJE,NE PRATE JE SKANDALI.Mislim da je trebala da vise razvija glumacku karijer i da takvoj zeni nije mesto na estradi,medju nepismenim pevacicama.

Viktor

13.10.2018 17:57

Devojka se moze udati, za coveka koji joj moze biti deda,samo ako taj covek ima pare,moc,polozaj...Da je radio na trafici,za prosecnu platu,verovatno ga ne bi pogledala,vec opsovala sto joj se udvara.Molim da se objavi.