Iva Štrljić
Alo!/Vladimir Marković
Iva Štrljić

Alo!/Vladimir Marković

Iva Štrljić, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Glumica Iva Štrljić je osim brojnih poklona i čestitki koje je dobila za rođendan doživela i peh koji je pretio da preraste u katastrofu. Naime, ona je rođendansko jutro provela na bazenu.

Pročitajte još:

- Kako se svakog jutra budi oko sedam, tako je bilo i ovog dana. Iva dugo ide na plivanje, te je i za rođendan odlučila da se na ovaj način razbudi. Na bazenu je provela nekoliko sati, ali je u jednom momentu doživela peh. Naime, budući da je plavuša, Ivi je kosa potpuno pozelenela od hlora jer je bila sveže ofarbana - kaže izvor blizak glumici i dodaje da je Iva tog popodneva imala zakazano snimanje, što ju je dodatno uznemirilo. Dok je prolaznicima bilo smešno, njoj se plakalo. Iva je potvrdila ovu priču i otkrila kako je rešila problem:

- Setila sam se da u tome dosta pomaže kečap, pa sam jedan deo dana provela sa kečapom na glavi. Otišla sam kao plavuša na snimanje. Kako mi se isto to desilo pre mnogo godina, nisam se zabrinula jer je baš ta godina bila jedna od najuspešnijih u mom životu - rekla je glumica.