Branislav i Danijela
Alo!
Branislav i Danijela

Alo!

Branislav i Danijela, Foto: Alo!

Glumicu Danijelu Štajnfeld, nakon optužbe da ju je silovao kolega Branislav Lečić, ispitivaće psihijatri u Srbiji, piše “Informer”.

Glumica će se naći pred sudskim veštacima na zahtev Višeg javnog tužilaštva. Razlog je taj što dokumentacija koju je predala sa američkog instituta “Kolumbija” nije validna u našem pravosuđu.

- Danijela je na tom institutu učestvovala u istraživanju posttraumatskog sindroma. Donela je u Srbiju svu dokumentaciju, jer smatra da su ti papiri ključni dokaz da ju je Lečić silovao. Pomenuti dokumenti, međutim, ne mogu biti dokaz u Srbiji. Zbog toga je tužilaštvo uputilo zahtev da Danijelu ispitaju naši psihijatri u predistražnom postupku kako bi se videlo da li ima mesta za podizanje optužnice protiv Lečića - otkriva izvor Informera.

Advokat Vićentije Darijević smatra da Danijelina dokumentacija nije validna.

- Ne može svako da donese šta hoće i kaže da je to dokaz. Mora da se proveri da li su ljudi koji su izdali tu dokumentaciju kvalifikovai i dali imaju status sudskih veštaka, u šta sumnjam. Vrlo je verovatno da će se Danijelino veštačenje pred timom psihologa i psihijatara obaviti u Srbiji i to pre podizanja optužnice protiv Branislava Lečića - izjavio je on za pomenuti list.

Glumac Branislav Lečić takođe će takođe biti podvgrnut psihijatrijskom ispitivanju, navodi “Informer”.

- Tražiće se da Lečić razgovara sa veštacima sudske medicine kako bi se utvrdilo da li je sklon manipulaciji i nasilju - kaže izvor za gorepomenuti portal.

Predistražni postupak je u toku, te Lečić i dalje nema status osumnjičenog.

Komentari (8)

Dođi..

14.04.2021 16:26

Daniela, ne mož' tako iz soroševske jazbine optuživati čoveka, dođi malo na poligraf i kod psihijatara... ali nešto ne verujem da ćemo više čuti o njoj, niko više ništa neće čuti o njoj, niti je videti u nekoj ulozi, pa zna se kako se uloge dobijaju, ko će smeti da je angažuje... NIKO.

Nada

14.04.2021 16:27

Lecic je dobar glumac a ja nevidim razlog da neko nekoga tek tako optuzi za silovanje jer to nije mala stvar - ipak tu necega ima ali ? Bilo je davno !

snezana

14.04.2021 17:23

Vec je svima jasno da ce se ova drtina matora izvuci preko svojih veza, ali puk'o je i bez presude. Zavrsena glumacka prica. S i vreme mu je za penziju, oa neka igra sah i domine. A pozoriste neka zaboravi, kao i film jer necemo u protivnom gledati nista gde on igra. Barem ja, a i mnogi koje znam

горан

14.04.2021 17:23

А и изгледало је бедно као обична намештаљка.

Stevan

14.04.2021 17:32

Zog ovakvih gluposti narod Srbije NE zna da je gorivo poskupelo za 15 dinara. .......

Marija

14.04.2021 21:01

Danijela dobro se vratila u Srbiju, pa sad gnjuri sa nama zajedno.

Dana

15.04.2021 09:46

Ko bude u pravu, a bude ostecen /pretpostavka je da je to Danijela/, potrazice pravdu na medjunarodnom sudu . Pravda je spora, ali dostizna i videcemo to na slucaju M.Aleksica.

angie

16.04.2021 11:59

Trebace ovde dobri psihijatri i sudski tumaci kao sto je Jasna Filipovic Bojic.