SRPSKA DELEGACIJA DOPUTOVALA U BEOGRAD Nevena za Alo! otkrila da li će i sledeće godine na Evroviziju! Ovakav odgovor niko NIJE OČEKIVAO!

Iznenadila!

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshot YouTube

Srpska delegacija doputovala je jutros u Beograd, a kako saznajemo sve se desilo toliko brzo da nisu stigli da obaveste predstavnike medija da ih dočekaju na aerodromu. Pogledajte OVDE kakva tragedija se desila na Evroviziji.

Ekipa iz Srbije dva dana nije spavala zbog euforije koju su imali, a pevačica Nevena Božović za Alo! je otkrila kako se oseća nakon svega.

- Umorno, nisam još uvek stigla da spavam (smeh). Srećna sam zbog svog nastupa i predstavljanja jer je na kraju, kad sam sišla sa scene sve bilo kako sam zamislila dok sam pisala ovu pesmu. Bilo mi je fenomenalno u Tel Avivu, sa divnom ekipom koja mi je pomogla oko svega - rekla je Nevena i odgovorila na pitanje da li bi se ponovo prijavila za Evroviziju. Kakav skandal je Nevena doživela nakon prolaska u finale, pogledajte OVDE.

- Kad ponovo budem osetila da je trenutak, zašto da ne, Evrovizija je lepo iskustvo. Moram da se zahvalim na podršci našim ljudima i medijima! - rekla je Božovićeva za Alo!

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshot

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi