Nevena Božović
Profimedia
Nevena Božović

Profimedia

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ:

Nevena Božović

Printscreen

Foto: Printscreen

IZA KULISA! Evrovizija za BURŽUJE: Ulaz na finale 1.000 evra, sendvič 20 evra! Visoke cene u Izraelu!

Nakon sjajnog nastupa u polufinalnoj večeri Nevena Božović podelila je svoje utiske, napominjući da se aktivno sprema za veliko finale koje je večeras.

I dok su pojedini okarakterisali numeru kao dosadnu, drugi su kritikovali njen stajling, a veliki broj fanova ovog takmičenja su je branili i napomenuli da je ona jedan od favorita. Nevena ističe da ne obraća pažnju na komentare, već da se bavi onim što će izvesti na sceni.

"Skoncentrisana sam isključivo na nastup. Uvek postoje oni koji će kritikovati, ali srećom, mnogo je više pozitivnih komentara i podrške. To mi daje dodatni motiv da dam svoj maksimum i kao što je to bilo prethodnih puta slučaj, srce ostavim na sceni", izjavila je srpska predstavnica i otkrila šta joj daje najveću energiju:

Nevena Božović

Profimedia

Foto: Profimedia

Društvene mreže gorele zbog Nevene

Nevena Božović

Screenshot

Foto: Screenshot

U finalu nastupa u drugoj polovini

Nevena Božović, koja je sa pesmom “Kruna” nastupila deveta po redu, javnosti se obratila na konferenciji za medije održanoj nakon završetka prve polufinalne večeri.

"Veoma sam ponosna što pevam opet za svoju zemlju i želim da dam sve najbolje u finalu. Ovo mi puno znači i hvala vam na podršci", rekla je

Nevena Božović

Profimedia

Foto: Profimedia

Mama sve vreme sa Nevenom

Kao što smo pisali, dan pre polufinale u Tel Aviv je doputovala i Ružica, mama Nevene Božović. Poznato je da je Neveni veoma bitna podrška porodice, što je i izjavila pre odlaska na Evrosong, pa joj dolazak mame baš znači. Nevena je nakon finala i objavila fotografiju na kojoj je zagrljena sa mamom Ružicom.

Nevena Božović, mama

Printscreen Instagram

Nevena Božović, mama, Foto: Printscreen Instagram