Neda Arnerić
Screenshoot Youtube
Neda Arnerić

Screenshoot Youtube

Neda Arnerić, Foto: Screenshoot Youtube

Neda Arnerić slavna srpska i jugoslovenska glumica, nakon traume i dugog boravka u bolnici, ponovo se vraća na "daske koje život znače". Čitava dva meseca Neda je provela u bolnici, a za to vreme prijatelji su je potpuno zaboravili. O svom traumatičnom iskustvu, prijateljima koji su je zaboravili i neostvarenom roditeljskom potencijalu Neda je nedavno progovorila za magazin "Gloriju".

Punih 35 godina glumica je bila u braku sa lekarom Miloradom Meštrovićem, koji je preminuo krajem prošle godine, a iz braka sa njim glumica nije imala dece.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže, danas uopšte ne žali zbog toga.

- Ma koliko sam želela da imam svoje dete, maltene sam srećna što ga nemam. Podizati zdravo dete u ovako nezdravim uslovima zaista je neverovatna odgovornost. Ništa mi se ne sviđa ovaj 21. vek, i bolje je što sam ušla u njega bez dece - izjavila je Neda za pomenuti magazin.

Neda Arnerić

Screenshoot Youtube

Neda Arnerić, Foto: Screenshoot Youtube

Danas ističe da su joj knjige najveća ljubav i životna hrana, a kao savet mladima Neda je istakla da, ne biraju partnera za brak iz ljubavi, već iz računa.

- Ja bih dodala da sa životom treba praviti brak iz računa, nikako iz strasti. Vrlo sračunato, sa potrebnim lažima i malim prevarama. Da bi što duže trajao - izjavila je ona.

Neda Arnerić

Alo!

Neda Arnerić, Foto: Alo!

Glumica se osvrnula i na period koji je provela u bolnici, pre nekoliko meseci, kada pojedini prijatelji nisu bili uz nju.

- Ljudi su prestali da mi se javljaju dok sam bila u bolnici da me ne bi uznemiravali. Kada sam došla iz bolnice, oni se i dalje nisu javljali, trebalo je da okrenem veliki broj telefona i svima kažem:

- Vi me ne uznemiravate, vi ste meni potrebni - a ja sam okrenula samo nekoliko brojeva i čula istu priču:

Neda Arnerić

Alo!/Rajko Ristić

Neda Arnerić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Tvoj telefon je bio isključen, nismo mogli da te dobijemo! - kaže glumica i dodaje:

Sa porodicom bežao od sekte, gledao kako mu brat umire od droge! Nije imao za hleb, a njegov potez je promenio sve

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 10.10.2019. 12:12 Mediji širom sveta otkrivaju najintimnije detalje iz privatnog života Hoakima Finiksa, čiji najnoviji film ruši rekorde gledanosti. - Stvarno verujete u to? Bila je to šala. Bila je to za*ebancija na račun novinara! Zafrkavao se jer su mu dojadila glupa pitanja koja su mu postavljali!

 

-Naravno da nisu mogli, jer sam bila dva i po meseca u bolnici, a tamo je na sreću, telefon zabranjen. Evo sada sam tu, željna da se vratim u život pozorištu, na filmu i televiziji. Znam da imam šta da pružim - izjavila je ona.

BONUS VIDEO:

Insta provokator: Teodora Džehverović se udaje!

 

Komentari (2)

mimi

10.10.2019 20:45

Kako vakcinisu i oduzimaju decu..

Bilja

10.10.2019 21:28

Oni su na gubitku. Vi ste jedna prelepa dama. plemenita. Ko zna zašto je to dobro, njihovo ćutanje. Velika je sreća što Vas imamo. Sutra je novi Dan. Srećno!!!