Ko to tamo peva
Screenshoot Youtube
Ko to tamo peva

Screenshoot Youtube

Ko to tamo peva, Foto: Screenshoot Youtube

- Kada smo snimali film, imao sam 25 godina. Ali, izgledao sam mnogo mlađe. Mogu slobodno da kažem da je to bio moj prvi nastup, kao i mog sinovca, koji je bio pored mene. Tada smo napravili veliki korak i dugovečni. Svi me na neki način gledaju kroz film i pesmu, a privatno radim svoj posao - bavim se muzikom već 48 godina - kaže Lepi Mića, koji priznaje da mu nedostaje ostatak ekipe. Sa njim se slaže i legendarni glumac Boro Stjepanović.

- Moram da priznam da ja ne volim preterano okupljanja ove vrste jer mi to danas predstavlja stres. To možda jeste slavlje i značajan postupak, ali profesionalnih glumaca nas je iz filma ostalo četvoro živih, od 10 ili 12. Ja sam najstariji među tim živima, tako da nije nimalo prijatno. Ovo mi je neka vrsta sujete, šta sam ja doprineo svemu tome?! Da nije bilo režije, da nije bilo kolega, tako snimljeno... Šta sad treba, onaj ko poslednji ostane živ da pokupi slavu - kaže  setno Bora.

Ipak, Neda Arnerić je otkrila i neke detalje sa snimanja, ali i tajnu da ekipa zapravo i nije verovala u ovo ostvarenje.

Neda Arnerić

K. Kamenov

Neda Arnerić, Foto: K. Kamenov

- Stvarno nismo verovali u ovaj film, mislili smo da je ovo samo još jedna od priča. Nismo imali para za dnevnice, bilo je jako zabavno, bilo je suza od dima i smoga, cimali smo autobus od Beograda do Deliblatske peščare, pravi autobus, ne onaj iz filma. Mesec dana smo snimali, svega je tu bilo. Dugo nisam odgledala ovaj film, jer ne volim da gledam dobre filmove koje sam radila. Ražalostim se jer sam mogla tako ceo život da proživim, a nisam - priznaje Neda.

Brojne poznate ličnosti i članovi filmske ekipe uživali su u dvosatnoj projekciji, a ovo je prvi od 10 filmova koji će biti prikazan u digitalnoj rezoluciji.

Komentari (6)

PETAR 1

16.12.2017 19:54

Pa neka se posle ne cudimo sto "nas" navijaci partizana nazivaju "cigani"

Трле

17.12.2017 18:45

@PETAR 1 - ПЕТАР 1,полако,бато,партизановци су ,,гробари,, а кум им је мађар Туђман а Титин ондашњи генерал који је познатом београдском фудбалском тиму променио име у Партизан и плаво - црвене пруге променио у бело - црне боје жалости и предаје!Звезда је формирана из нова а то што се навијачи називају ,,цигани,, и није им баш фора.Уз то неколико најлепших такорећи вила (кућа) у Калуђерици су у власништву цигана или ти рома.Аустрија,бато!Ганстарбајтери!То ти кажем.

Milica

16.12.2017 21:41

Pa sta je to ona otkrila?

Ajde

17.12.2017 10:34

@Milica - procitaj vest jos jednom pa onda glup komentar pisi.

nadimak

17.12.2017 00:03

Petre, pa sta to fali ciganima. zar ne vidis da samo oni ostali s nama.

nedjo

17.12.2017 00:11

film za vek vekova