Srđan Predojević i Jovana Joksimović
Promo
Olivera Katarina

Screenshoot Youtube

Olivera Katarina, Foto: Screenshoot Youtube

Popularna glumica Olivera Katarina ispričala je u emisiji kod Jovane Joksimović i Srđana Predojevića detalj za koji mnogi nisu znali.

- Sedam dana sam bila na Tari i otrovali su me. U ustima sam imala rane. Nastupila je strašna infekcija da nisam mogla da pevam. Odveli su me kod lekara gde su mi dali razne lekove da ispiram usta. Ma svašta je tu bilo - rekla je Olivera Katarina. Voditeljka ju je nakon toga upitala da li je na kraju morala da peva.

- Da, da, pevala sam - odgovorila je glumica, a kada ju je Jovana upitala zbog čega je tako tužno je objasnila.

- Žao mi je što sam morala da prolazim kroz sve to. Neko jednostavno nije želeo da pevam - rekla je glumica.

Olivera Katarina se dotakla i teme o odnosu sa Mirom Stupicom za koju kaže da je bila odgovorna što nikada nije odigrala na daskama koje život znače. Prisetila se i trenutka kada ju je Bekim Fehmiju ošamario na setu filma "Skupljači perja".

- Ošamario me je tako da sam poletela preko nekog sanduka, povredila sam kičmu - rekla je Olivera Katarina. Priznala je da nikada nije želela da snima nage scene.

- To me je nerviralo, bilo je bezobrazno. Nikada im to nisam dopuštala. Danas glumice na to gledaju drugačije, da je to sastavni deo glume. Ali telo pripada intimi i intimnom prijatelju sa kojim se deli - rekla je glumica u "Jutru".

Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Promo

Srđan Predojević i Jovana Joksimović, Foto: Promo

 

Komentari (3)

Цицка

09.04.2018 16:14

Тровања постоје , то треба да се схвати већ једном а постоје и још горе ствари од тровања a та је када вас навуку са лажном дијагнозом да се сместите у болницу да би вас тамо отровали стручно . Све сам пријавила полицији , не знам зашто нису испитали оно што су требали да испитају , од нечега мора да се пође иако изгледа веома тешко и невероватно али мало по мало дошло би се до нечега . Важно је да сам ја предала све , а што они само обављају разговоре од свега поднетог је њихов проблем није мо

Цицка

09.04.2018 16:17

Оливери Катарини све верујем што је рекла , њој су урадили да не би певала а мене хоће да уништи жена са помоћницима али да не одговарају и да се не зна .

emil

10.04.2018 08:09

Sećam se da je Olivera tvrdila pre nekoliko godina i fa su Hrvati hteli da je otruju na nekoj jahti.