Nada Macura
Dejan Briza/Alo!
Nada Macura

Dejan Briza/Alo!

Nada Macura, Foto: Dejan Briza/Alo!

Naime, Nada je dala otkaz u Hitnoj pomoći i na poziv čelnika ove televizije, postala je deo njihovog jata.

Uskoro nećete moći da izađete iz kuće, a da vas Nada Macura ne opomene da se slojevito oblačite i da unosite dovoljno tečnosti, jer će portparolka Hitne pomoći postati stalni član redakcije Jutarnjeg programa sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem na TV Prva.

Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Promo

Srđan Predojević i Jovana Joksimović, Foto: Promo

Doktorka će informisati gledaoce o onome što se dogodilo prošle noći u glavnom gradu, ali i pružiti neophodne savete kako da se pripremimo i osvežimo za dan pred nama.

- Istina je da ću biti deo tima sa Jovanom i Srđanom, to je najbolji jutarnji program u Srbiji. Jako mi se dopada kako njih dvoje to rade, sada imaju predivan studio, profesionalan tim, izuzetne goste i odlične teme. Jedva čekam da počnemo da radimo. To će biti tim koji dobija – rekla je Nada za "Kurir".

Nada je zbog ovog angažmana odlučila da je najbolje da prestane da radi u Hitnoj pomoći:

- Nisam htela da mi produže ugovor u Hitnoj pomoći, tražila sam rešenje, šta dalje raditi. To je bio zajednički dogovor sa upravom Hitne pomoći. Ima mlađih kolega koji mogu da me zamene. Čujem, da ima dosta zainteresovanih koji žele da me naslede - rekla je za "Informer", a na pitanje da li se upoznala sa Jovanom i Srđanom i šta misli o njima kaže:

- Fantastično je proteklo, mogu da kažem da sam dočekana kao carica. Divni su. Ja ih obožavam. Kao i njihovu kuću Prvu. Kuća je prelepa. Mogu da kažem da su mi baš pomogli. Ovo je zasigurno novi početak. Predstavili su me, radiću isto ovo što sam radila, davaću izveštaje iz Hitne pomoći. Dobila sam u Hitnoj saglasnost kao i svi ostali novinari da dobijam podatke odande, to su podaci sa sajta, ali više nisam njihov PR.

Komentari (3)

snaja banatska

31.05.2018 10:48

Teško nama to samo u drzavi Srbiji ima da su lekari i voditelji i u politici a ko će da nas leči, niko - lečićemo se sami i umirati kao najgori i najbolesniji narod na Balkanu, nama definitivno nema pomoći...

Vuki

31.05.2018 14:56

Očekivano, dobili pojačanje jer pao rejting..

Miki

31.05.2018 22:55

Pa koliko godina ima gospođa Macura??. Ljudi koji treba da su odavno u penziji rade a mladi na birou