O SLOBODI IMAM DA KAŽEM SAMO JEDNO: Mladi glumac igra njenog sina u seriji "Tajne vinove loze", a sada otkriva detalja sa snimanja (FOTO)

"Odlučio sam da konkurišem na FDU tokom srednje škole, a ljubav prema pozorištu i glumi javila se u najranijem detinjstvu. Bio sam treći razred osnovne škole kada sam postao deo amaterskog pozorišta "Janko Veselinović" u Bogatiću. U tom periodu za mene je gluma bila igra, razonoda i zabava"

Sloboda Mićalović
Sloboda Mićalović, Foto: Instagram/Printscreen

Mladi glumac Dragan Petrović u seriji "Tajne vinove loze" tumači Nemanju Smiljanića, jednog od dva sina Vere Smiljanić, koju igra Sloboda Mićalović. Dragan kaže da je uživao u procesu stvaranja ovog projekta, ali i da je imao tremu pred starijim kolegama.

Najviše scena Dragan je snimio sa Slobodom, koja mu igra majku, i mladim kolegom Markom Vasiljevićem, koji tumači njegovog brata Marka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragan Petrović (@dragi__petrovic)

- U početku je postojala trema, naravno, jer ovo je moj prvi veliki projekat pred kamerom u koji su uključeni veliki glumci. Zaista je ovo bio pravi izazov za mene. Sa Slobodom i Markom sam proveo najviše vremena tokom snimanja i imam samo reči hvale za njih, a tu su još i Vojin Ćetković, Vanja Nenadić, Dara Džokić i drugi. Cela ekipa je divna, dosta su mi pomogli i brzo sam se uklopio. Čast mi je što sam imao priliku da sarađujem sa njima - rekao je Dragan za "Kurir".

- Uglavnom se priprema svodila na učenje teksta i vežbanje akcenta kod kuće, a zatim na setu probamo scenu nekoliko puta pre nego što se uključe kamere. Čim sam pročitao scenario, bilo mi je jasno ko je i kakav je moj lik. Lako sam se u njemu pronašao, jer on je student baš kao i ja, i nema velike razlike u godinama - kaže mladi glumac.

Dragan je otkrio i kada je počelo njegovo interesovanje za glumu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragan Petrović (@dragi__petrovic)

- Odlučio sam da konkurišem na FDU tokom srednje škole, a ljubav prema pozorištu i glumi javila se u najranijem detinjstvu. Bio sam treći razred osnovne škole kada sam postao deo amaterskog pozorišta "Janko Veselinović" u Bogatiću. U tom periodu za mene je gluma bila igra, razonoda i zabava. Tek kasnije sam shvatio sam da u glumi postoji nešto ozbiljnije, dublje i životnije - rekao je Dragan za pomenuti medij, te dodao ko mu je glumački uzor:

- Moj najveći glumački uzor, od malih nogu, jeste neponovljivi Zoran Radmilović, zbog njegovog "Radovana" sam i zavoleo ovaj posao. Veliki je broj kolega koje cenim i koje me inspirišu, ne bih mogao sve ni da ih nabrojim.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Dragan Petrović (@dragi__petrovic)

Dragana, zbog istog imena i prezimena, često mešaju sa starijim kolegom Draganom Petrovićem Peletom, a Peletova ćerka Lena Petrović studira na klasi sa mladim glumcem.

- Nismo u srodstvu, međutim, zbog istog imena i prezimena često me mešaju sa njenim ocem Draganom Petrovićem Peletom. Lenka je moja koleginica sa klase i prijatelj i voleo bih da nas u budućnosti prate zajednički projekti, kao i sa ostalim drugarima sa klase - istakao je Dragan.

Šta je legendarni Minja Subota, rekao o Miki Aleksiću i kakav je savet dao svim roditeljima, pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi