Mirka Vasiljević
Masanori Jošida/Alo!
Mirka Vasiljević, Vujadin Savić

J.Ilić/Alo!

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, Foto: J.Ilić/Alo!

Mirka Vasiljević nedavno je sa decom otišla na Kipar kod izabranika Vujadina Savića koji trenutno tamo radi.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Nakon tri meseca razdvojenosti Mirka je sa troje dece spakovala kofere i otišla u Nikoziju, kako bi porodica bila na okupu, a kako ističe na promenu su se brzo navikli.

"Živeli smo u veliki gradovima gde je sve užurbano, ali i u manjim gde vreme teče znatno sporije i trudili smo se da u svakom mestu uživamo i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje nam se nude. Ni škola nam nije problem, kombinujemo. Imam sreće da je moj posao periodičan, zasad igram u četiri predstave, ali ako budem prihvatila i ulogu u nekoj TV seriji, sigurno je da ćemo deca i ja duže boraviti u Beogradu, pa će najstariji sin ići u školu Kralj Petar Prvi, koju sam i ja završila. U Nikoziji postoji dosta internacionalnih škola i vrtića koji su odlični, pa će ih klinci pohađati dok boravimo na ostrvu", rekla je glumica.

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić

J.Ilić/Alo!

Mirka Vasiljević, Vujadin Savić, Foto: J.Ilić/Alo!

Mirka ne krije da joj nedostaje posao, te da se uvek raduje kada dolazi u Beograd da odigra neku od predstava u kojima trenutno ima angažmane. Zbog poslovnih obaveza u rodni grad putuje nekoliko puta mesečno.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Alo!/Marko Metlaš

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić , Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Nije mi teško da dođem na dan ili dva, jer glumu obožavam, a i navikla sam na jak tempo. Zapravo, sjajno funkcionišem kad imam mnogo obaveza, ako imam samo jednu ubijem se od dosade. Nadam se da će mi iz godine u godinu biti sve lakše jer će deca biti veća, pa ako mi ponude neku veću ulogu u seriji, moći ću da je prihvatim", ispričala je Mirka.

Pogledajte BONUS video:

Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!