Mirjana Karanović
Rajko Ristić/Alo!
Mirjana Karanović

Rajko Ristić/Alo!

Mirjana Karanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

U Srbiji neretko se vode polemike kolika je glumačka zarada, a o trenutnoj situaciji iskreno je progorovila i Mirjana Karanović koja se iznova raduje novim ulogama, ali i režiji i pisanju scenarija.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirjana Karanović često je angažovana u nezavisnim produkcijama, od čega, kako kaže, najviše zarađuje.

Mirjana Karanović

Rajko Ristić/Alo!

Mirjana Karanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Radim i tamo, ali ne za platu već za honorar, od koga živim. Ali novac nije najvažnija stvar, možete ga zaraditi na razne načine. Moj kolega Vilijam Defo igra u blokbasterima i od tih para finansira svoje pozorište i živi. To može u Americi, a kod nas od para za glavnu ulogu u filmu možete da renovirate pola kupatila ili platite letovanje. Poenta nije u izboru već u činjenici da je tako - istakla je glumica.

Ovo je najlepša ljubavna priča Jugoslavije! Bila je udata, Ljuba Tadić je proganjao, a onda ga je izvukla iz najgoreg pakla!

AUTOR: Na dlanu/B.Z. DATUM I VREME: 24.09.2019. 20:27 - 25.09.2019. 07:55 Zaljubio sam se, a zaljubljeni čovek nema čega da se stidi, pod uslovom da je pristojan - ispričao je Ljuba. Snežana Nikšić, Foto: Screenshot Youtube/Bimbros Beogr Snežana Nikšić, rođena je 30. novembra 1943.

BONUS VIDEO:

POKAZALA LUKS STAN Voditeljka “Parova” Anđela Lakićević otvorila vrata svog doma!