EKSKLUZIVNO ZA ALO! Miloš Biković konačno progovorio i otkrio zašto je potpisao peticiju da se Lečić nakon skandala udalji sa svih predstava! (VIDEO)

Glumac je kao i uvek bio bez dlake na jeziku

Miloš Biković, jedan od najtalentovanijih glumaca mlađe generacije, oduvek se trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, a sada je u razgovoru za „Alo!“ prvi put otkrio i zašto je to tako. Osim toga, Biković je otkrio i koliko puta je bio emotivno povređen, da li je spreman da oprosti prevaru, ali se osvrnuo i na slučaj Štajnfeld-Lečić, koji poslednjih dana potresa Srbiju.

Kada je reč o poslu, stiče se utisak ne da radiš, nego da crnčiš.

- Da, radim mnogo i volim to što radim, možda bih mogao malo bolje da balansiram između posla i odmora, ali trenutno se nalazim u situaciji kada mi se mnoge stvari otvaraju. Želim da se iskalim i da isklešem svoj dar.

Kada je Danijela Štajnfeld optužila Branislava Lečića za silovanje i ti si bio jedan od glumaca koji su potpisali peticiju da se on izuzme iz predstave „Kad su cvetale tikve“. Kako sada to komentarišeš?

- Mi smo samo hteli da zaštitimo predstavu, koja se bavi temom silovanja, od medijske hajke kojoj je izložen Branislav Lečić, a samim tim i pozorište. Podržao sam inicijativu kako ne bismo došli u neprijatnu situaciju, a nisam to uradio u nameri da se odreknemo čoveka pre nego što sud donese svoje mišljenje.

Miloš Biković
Miloš Biković, Foto: printscreen/instagram

Ceo intervju pogledajte na početku teksta u video - prilogu.

Konačno otkriveno na kojoj lokaciji se nalazi Lečićeva ćerka nakon optužbi Danijele na račun njenog oca! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi