EMOTIVNA SCENA ISPRED TUŽILAŠTVA Milena u očevom zagrljaju nakon bolnog ispitivanja, Iva Ilinčić sutra iznosi detalje zlostavljanja (FOTO/VIDEO)

Ove hrabre devojke ujedinele su celu Srbiju...

Glumica Milena Radulović je pet sati davalaiskaz u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu nakon hapšenja poznatog profesora glume Miroslava Mike Aleksića, kog je više devojaka optužilo za seksusalno zlostavljanje.

Radulovićeva je stigla nešto pre 11 sati, a saslušanje i četiri sata kasnije, i dalje traje.

Glumica je u Više tužilaštvo došla u pratnji advokata Jugoslava Tintora i D.enisa Bećirića, a ispred su je čekali majka i otac.

Milenini roditelji Aleksandra i Stevan su stigli ispred Palate pravde pre oko sat vremena kako bi sačekali kraj saslušanja.

Sutra u 9 sati u Višem javnom tužilaštvu biće saslušana i Milenina koleginica Iva Ilinčić, koja je takođe podnela prijavu protiv Mike Aleksića.

BONUS VIDEO:

Glumica Marijana Mićić potresena je dešavanjima koje potresaju glumački svet, šta je ona imala da kaže na temu Aleksića saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: samo istinu
  20/01/2021 - 23:25
  Samo opusteno Neka ponese grickalice, vodu čokoladu i spremi se za dugo sedenje. Kad se krene u nesto vec je pola posla gotovo.
  • Petar @samo istinu
   21/01/2021 - 11:20
   Zašto tako maltretirate ovu ženu koja je smogla snage i hrabrosti da kaže šta se joj je dešavalo u interesu svih onih kojima se isto dešavalo a ćute jer na tim saslušanjima ih tretiraju kao da su one same kriminalci. Zna se da takvi manijaci i predatori imaju dobre veze (Jutka i slični), ali zašto ih maltretirati i javno exponirati te žene?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi