Miki Manojlović
Ataimages
Miki Manojlović

Ata Images

Miki Manojlović, Foto: Ata Images

Miki Manojlović je više od dvadeset godina je u braku sa glumicom Tamarom Vučković, koju je javnost upoznala kroz uloge u serijama “Broz i ja” i “Na terapiji”, kao i u filmovima “Simpatija i antipatija” i “Položajnik”.

Iako je pred njom bila velika karijera, Tamara poslednjih godina nije prihvatala nove projekte, već se u potpunosti posvetila radu u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je i direktorka, te je samim tim retko možemo videti u javnosti.

Poznatom paru razlika u godinama nikada nije predstavljala problem, a detalji njihove ljubavne priče malo su poznati javnosti. Miki je u jednom od intervjua, otkrio i da smatra da je susret sa Tamarom bio sudbonosan.

"Tamaru sam sreo dok sam radio predstavu “Zločin i kazna”. Sećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao kako sam sreo veoma talentovanu mladu glumicu Tamaru Vučković. Ni sanjao nisam da će Tamara postati i ostati moja životna ljubav, da će poći sa mnom u inostranstvo, a još manje da ćemo dobiti sina", rekao je Manojlović jednom prilikom za “Stori” i dodao:

"Ona mi je najveća podrška u svim mojim profesionalnim izborima. Bez nje, ni ja ne bih bio ovakav kakav jesam, bez nje bio bih ko zna gde, utapajući se u ne znam koga i zapuštajući svoje korene nimalo ne bih doprinosio drugim kulturama, kao ni one meni", zaključio je.

Tamara se pojavila na komemoraciji Ivanu Bekjarevu, a svi su komentarisali kako i dalje pleni lepotom na početku karijere.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još