Matea Milosavljević
Youtube/printscreen
Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

Foto: Youtube/printscreen

Mlada glumica kaže da se privatno razlikuje od lika koji tumači, a koji je jedan od najomraženijih kod publike. Ona otkriva da joj je na snimanju najviše smetalo što rano ustaje i što nosi visoke štikle jer je privatno sportiski tip.

Glumica Matea Milosavljević proslavila se ulogom u tinejdžerskom filmu “Pored mene” u ulozi Sandre. Kasnije su se uloge same nizale na velikom platnu, a sada je došao red i na veliku ulogu u seriji “Igra sudbine”. Matea uspešno glumi glavnu negativku, a moglo bi se reći i u isto vreme opasnicu, Sofiju Šubarević.

Kako ističe u intervjuu, u privatnom životu je potpuno drugačija od osobe koju glumi u seriji, kao i da su joj svakodnevna snimanja od po 12 sati prešla u naviku.

- Sofija i ja nemamo ništa zajedničko i utoliko je bilo zanimljivo igrati takav lik. Izazovno je bilo ubaciti se u ulogu Sofijinog života. Svako od nas je rezultat sopstvenog iskustva, a ova serija govori baš o o šarenilu života, njegovoj nepredvidivosti.

Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Koliko vam prija glas da ste opasna zavodnica?

- Mislim da se ovo „opasna zavodnica“ odnosi na moju ulogu Sofije. Ona uživa u svojoj ulozi, a ja uživam u tome što sam uspela uspešno da odigram Sofiju.

Snimali ste svakodnevno do vanrednog stanja, da li ste se navikli na taj tempo?

- Jesam, seriju snimam već skoro pola godine, tako da mi sada već lakše pada vreme provedeno na setu. To mi zasigurno olakšava ekipa sa kojom radim, svi su pozitivni, pa nam dan prođe u smehu.

Šta vam je predstavljalo najveći problem kod snimanja?

- Uglavnom snimamo po 12 sati, što je jako zahtevno, a najteži deo je rano ustajanje i stajanje na visokim potpeticama. S obzirom na to da sam sportski tip koji je stalno u patikama.

Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Vaš lik je jedan od najomraženijih u seriji, ako ne i najomraženiji. Da li vam to smeta?

- Uvek je zanimljivo ubaciti se u takav lik. Prijaju mi uloge u kojima mogu da odšetam od svog senzibiliteta i da se snađem u nekom novom. Na to gledam kao priliku da se unapredim kako glumački, tako i individualno.

Priželjkujete li nove uloge i kakve?

- U kontekstu trenutne situacije priželjkujem da se ovo što pre završi. Kada se sve ovo privede kraju, pretpostavljam da nas očekuje za početak nastavak snimanja aktuelne serije, a onda ću razmatrati i neke druge prilike.

Matea Milosavljević

Youtube/printscreen

 Foto: Youtube/printscreen

Imate li pored sebe jaču polovinu ili ste slobodna devojka?

- Moja trenutna situacija je u skladu sa merama, samoizolacija.

Podsetimo, u jednom epizodi serije "Igra sudbine" imali smo prilike da vidimo intimnu scenu u kojoj je Matea Milosavljević u krevetu sa njenim kolegom Pavlem Jeremićem koji joj glumi partnera i istoimenoj seriji, o tome je tada brujala cela Srbija.