Mašan Lekić
Alo!/Marko Metlaš
Mašan Lekić

Alo!/Marko Metlaš

Mašan Lekić, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Voditelj krimi emisije "Dosije" Mašan Lekić ima jedan kratak brak iza sebe. Danas je u braku sa voditeljkom Mirom Lekić sa kojom ima sedmogodišnju ćerku Miu.

PROČITAJTE JOŠ:

Miloš Biković

Tanjug

 

Mašan je bio ljubitelj noćnog života i veliki zavodnik na čiji šarm su pale mnoge žene, ali danas vodi potpuno drugačiji život. On je svoju suprugu upoznao na nesvakidašnji način:

 

"Mira i ja upoznali smo se na vrlo zanimljiv način. Njena porodica iznajmila je naš porodični stan u Novom Sadu i tada mi je otac rekao da imamo nove stanare među kojima su dve jako lepe devojke", kaže Mašan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mira Lekic (@miarima_) on Jun 9, 2019 at 10:55am PDT

 

 

 

"Odmah sam odlučio da ja odem po novac za prvu kiriju, međutim, tada sam suprugu video samo na fotografiji koju mi je pokazala njena pokojna majka, i odmah sam pomislio da “mora da bude moja”. Naravno, tada nisam mogao ni da sanjam da ćemo se jednog dana zaista venčati i dobiti dete", otkrio je Mašan nedavno u intervjuu za magazin "Helou".

Mašan je nakon venčanja odustao je od noćnog života i posvetio se supruzi i ćerki.

 

Njegova supruga danas radi na "Edu TV", a najverniji gledalac njene emisije je njena ćerkica Mia. Ćerka poznatih roditelja se takođe interesuje za njihovu profesiju i već sada pokazuje želju da jednog dana i ona bude novinar i voditelj. Voditelj je jednom prilikom otkrio i da bi voleo da uskoro postane otac još jednog deteta.

PROČITAJTE JOŠ:

Mirjana Joković

printscreen