"RASTURAO SAM SE OD PATNJE, STALNO SMO PILI" Marko Nikolić se ženio tri puta, imao troje dece, a ovako je osvajao ženska srca!

Iza glumca ostanu uloge, ali i ljubavne priče.

Marko Nikolić
Marko Nikolić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Marko Nikolić koji je preminuo u 73. godini imao je tri velike priče, krunisane brakom, koje su mu donele troje dece.

 

Tri braka? Možda ćete reći da je glumac bio veliki zavodnik. Dotakao se jednom prilikom te teme, pa je istakao da to ne može objektivno da proceni, da je za njegovu npopularnost kod žena sigurno bila zaslužna njegova javna profesija, ali je otkrio i najveći svoj "zavodnički trik".

POTRESLA ČITAVU SRBIJU PORUKOM ZA DEU! Ćerka Radmile Živković preživela težak udes! Imala je 19 operacija, a jutros je svima očitala lekciju!

"Na primer, zamišljen si i gledaš u jednu tačku, a one se pitaju šta li ga muči, mora da je sav ispunjen duhovnostima kad je tako dubok i ume da pati. Bile su to neke folirancije, a sad je ostalo da se divim ženskoj lepoti i da ne žalim za svojom mladošću".

POSLEDNJE ZBOGOM VELIKANU SRPSKOG GLUMIŠTA Porodica i kolege se opraštaju od Marka Nikolića!

Marko Nikolić
Marko Nikolić, Foto: Screenshot Youtube

 

I patio je. Bile su to teške ljubavne muke.

"Kad je reč o duhovnosti i pravoj, iskrenoj ljubavi, nisam birao. Nije bilo bitno da li je poznata ili nepoznata ličnost, da li je umetnica ili sportistkinja, da li je visoka, niska, mršava, debela. Kad mi se nešto svidi u njoj, moglo je njih petsto da mi skrene pažnju kako nisam normalan, ne bi vredelo, jer ja sam sebi našao nešto što mi je interesantno. Ne znam da li na žalost ili na sreću, ali tri puta sam se ženio i imam troje divne dece iz ta tri braka. Ne mogu da kažem kako mi je žao što nisam imao deset žena i desetoro dece, bilo bi previše. Mada, ponekad kad moji naslednici imaju probleme, dođe mi da glasno pitam ko kaže da su deca radost i zašto se radujemo kad ih dobijemo! Celog života samo brineš, jer i kad su deca dobra, briga je valjda roditelju usađena. A deca to shvate tek kad i sami postanu roditelji".

POSLEDNJI INTERVJU LEGENDARNOG GLUMCA Marko Nikolić u potresnoj ispovesti za "Alo!" otkrio da li se ikada pokajao što se bavio GLUMOM

Naravno, uz veliku ljubav često ide i velika patnja, pa tako ni Nikolić nije ostao imun na to. Ali nije se studeo da prizna kada mu je teško.

"Rasturao sam se od patnje. Bilo nas je trojica glumaca u Narodnom pozorištu koji smo dosta pili. Onaj prvi kaže da pije od radosti, ja kažem da pijem od žalosti jer sam stalno patio, a taj treći kaže da pije od ujutro", ispričao je glumac anegdotu.

"TAKSISTA JE LAŽIRAO POVREDE!" Oglasila se srpska glumica nakon saobraćajne nesreće! Evo šta se zaista dogodilo!

Među njegovom decom je i glumica Mina Nikolić koju smo gledali u "Urgentnom centru". Kada se pre nekoliko godina saznalo da je ona naslednica barda našeg glumišta, Giga Moravac, kako su Marka Nikolića zvali po njegovoj ulozi u "Boljem životu", nije se ustručavao da kaže sledeće:

Marko Nikolić
Marko Nikolić, Foto: Promo

"Kad sam video da deca mojih kolega Tanje i Miše igraju njih kad su bili mladi, pomislio sam da bi i moja ćerka kao student glume mogla da se uključi. Međutim, ja igram dedu Dušana koji nema dece i bilo mi je krivo zbog toga. I kad se film uveliko snimao, pitao sam reditelja ko igra medicinsku sestru, a on će meni: “Ma, naći ćemo”. Tada sam mu rekao: “Ma nemoj da tražiš, imam ćerku koja je student treće godine glume.” Želeo sam da vidi kako izgleda pravi film, a ne samo oni njeni studentski koje je snimala. Igrala je u “Urgentnom centru”, ali toliko da je baba nije ni videla jer se u tom trenu zakašljala ili brisala naočari. Želeo sam da radi sa glumcima o kojima je maštala...

OVO MALO KO ZNA Marko Nikolić je bio odličan košarkaš, IGRAO JE ZVANIČNE UTAKMICE, a evo koliko je koševa dao!

To sam inicirao, ali niko se nije bunio, a i zašto bi kad je normalno da otac glumac podrži ćerku glumicu. Pa i svaki hirurg bi svom sinu hirurgu dao da operiše", bio je iskren i realan kao i uvek, i u ulogama i i u životu.

Marko Nikolić
Marko Nikolić, Foto: Promo

SRBIJA PLAČE ZA GLUMCEM "Ljudi, NEĆU JA JOŠ DUGO"! Ovako je izgledao naš POSLEDNJI SUSRET sa preminulim Markom Nikolićem!

Mina je objavila vest o očevoj smrti na svom Fejsbuk profilu. Ne tako davno Nikolić je umeo da kaže:

MALO KOJA BI SE USUDILA NA OVAKO NEŠTO Srpska glumica zaprosila dečka! Izvela ga na večeru, a onda mu odjednom pružila prsten!

"Kad bih počeo da razmišljam, sve bi se, što kaže moj omiljeni Oliver Dragojević, svelo na to da kad skupiš šta je bilo, celi život u jednu pesmu stane. E meni se sada tako čini. Za čim da žalim? Više bih proveo vremena nabrajajući za čim da žalim nego što sam uopšte proveo života, jer sam izuzetno ljubopitljiv i zainteresovan za sve živo na svetu".

TERORISTI OTELI AVION SA SRPSKIM GLUMCIMA I FUDBALERIMA Marko Nikolić do smrti nije zaboravio traumu na nebu, a tek kada se sreo OČI U OČI SA OTMIČAREM...

Glumac se borio sa opakom bolešću, u toj borbi dosta mu je pomagao pas Nidža. Negde ne pola puta te borbe, kada se bolest povukla, rekao je:

Marko Nikolić
Marko Nikolić, Foto: Promo

"Ne mogu da kažem kako mi je ovo drugi život. Lepo je što sam to odložio, a svestan sam da je ovo samo odlaganje. Kad ispred nekog ukoči automobil na pet centimetara, to je samo odlaganje do biološke smrti".

O OVOME NIJE NIKADA JAVNO GOVORIO! Andrija Milošević otkrio detalje svoje veze sa Aleksandrom! Ovo je istina o njihovoj ljubavi!

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi