Marija Kilibarda
Screenshoot
Marija Kilibarda

Screenshoot

Marija Kilibarda, Foto: Screenshoot

Marija Kilibarda (40) pozitivna je na korona virus, a čim je dobila potvrdu da je zaražena kovidom +-19, voditeljka je navodno iz stana oterala svog dečka Branislava Vučelića (38).

Oni već nedeljama prolaze kroz pakao jer je otac njenog momka, predsednik FK Partizan Milorad Vučelić (72) zbog korona virusa završio na respiratoru. Lekari su se dugo borili za njegov život, i taman kada su uspeli da mu stabilizuju stanje, Marija je počela da oseća simptome bolesti.

"Odmah je rekla Banetu da na tri-četiri nedelje treba da se odvoje. Prosto je osetila da se razbolela, pa nije želela da zarazi i njega. Na primeru Banetovog tate uverili su se koliko korona može da bude podmukla i opasna, pa su preduzeli sve mere zaštite, a ona se odmah izolovala u svom stanu", kaže izvor blizak voditeljki.

Iako fizički nisu zajedno, zabrinuti Bane stalno zivka Mariju.

 "Bane je prvo devojci javio kada se njegovom tati poboljšalo stanje i kad su ga skinuli sa respiratora. Zbog situacije kroz koju je prošao s ocem mnogo brine za nju, ali se nada da će sve biti u redu jer je ona mlada i nikad nije imala veće zdravstvene probleme", priča izvor i dodaje da voditeljka nije bila u kontaktu s budućim svekrom:

"Marija nije mogla da dobije virus od budućeg svekra jer se poslednjih nedelja nisu viđali!" Kilibarda se oseća dobro i nalazi se u kućnoj izolaciji. Kaže da joj nije jasno gde se zarazila.

Marija je mesecima u ljubavi sa Branislavom Vučelićem, ali još nije okačila nijednu fotografiju sa svojim izabranikom.

"Marija se uvek trudila da privatni život krije od javnosti. Ne želi da eksponira svoju ljubav i mislim da će tako zauvek ostati", kaže izvor. Inače, majka Marijinog dečka je poznata glumica Ljiljana Dragutinović.

pročitajte još