Marija Karan
Printscreen/instagram
Marija Karan

Printscreen/instagram

Marija Karan, Foto: Printscreen/instagram

- Povratak u Beograd je kao kad obučem neku staru majicu i osetim se kao svoj na svome - moj grad. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada, bar na neko vreme živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu.

- Presrećna sam što sam angažovana za rimejk Dinastije, serije iz osamdesetih, koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. Ne mogu da vam otkrijem koga ću glumiti jer je to još uvek tajna. Urađen je sjajan kasting: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac - zagolicala je maštu publike svojom izjavom za magazin "Lepota i zdravlje".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Karan (@marakaran)

Preseljenje u Beograd, donelo je promene i u život njenog sina Marka:

- Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja.

Podsećamo, početkom februara, Marija Karan i njen sada bivši suprug Džoel Lubin posetili su zajedno Beograd, kako bi okončali brak, koji su 2014. godine ovde sklopili.

Komentari (2)

Ema

22.04.2021 07:14

Smrt jednog braka. Ko može u tome da uživa? A dete će večno imati traume razvoda.

LazMi

22.04.2021 13:15

Taman se vratila kada se i kod nas odomaćio mail. To je verovatno bilo presudno. Inače iskreno mi je žao zbog razvoda to nikada nije lako.