Senke nad Balkanom 2
Screenshot
Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

O kadrovima u kojima glumice Marija Bergam i Leona Paraminski razmenjuju nežnosti u "Senkama nad Balkanom" ne prestaje da se priča, a sada je lepa Srpkinja otkrila kako joj je bilo na snimanju ovih provokativnih scena.

- Što se tiče lezbo scena, priznajem da sam se plašila, jer do samog kraja nisam znala kako će izgledati. Veoma sam zahvalna Draganu Bjelogrliću što mi je ukazao ogromno poverenje dodelivši mi ovu ulogu. Nije me sramota provokativnih scena na setu zato što smatram da je to jedna vrsta umetnosti. Nisam ni prva ni poslednja glumica koja je imala ovakve scene - kazala je Marija Bergam.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Marija kaže da ima punu podršku muža Radivoja Raše Bukvića, koji se takođe pojavljuje u "Senkama 2".

Senke nad Balkanom 2

Screenshot

Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot

 

Vrela lezbo akcija u drugoj sezoni "Senki"! Marija Bergam i Hrvatica se ljube, a onda počinje skidanje! (FOTO)

AUTOR: Blic /B.Z. DATUM I VREME: 18.11.2019. 10:07 - 18.11.2019. 10:57 Njihov odnos prelazi na viši nivo! Senke nad Balkanom 2, Foto: Screenshot Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" podigla je na noge gledaoce u Srbiji, budući da obiluje intrigantnim scenama. Upozoravamo vas da u nastavku teksta slede spojleri.

 

- Moj suprug je zadovoljan i mojom ulogom u filmu i time kako se radnja odvija u seriji. Nema nikakvih negativnih komentara, a njegovo mišljenje mi i te kako znači. Moj muž u seriji ne vidi golotinju, već samo lepotu - rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!