Maca i Branislav
Alo!

Glumac Dragan Marinković Maca poznat je kao neko ko nema dlake na jeziku. Tako je u emisiji govorio o tome kako nema razlike između kulture i rijalitija danas.

- Koja je razlika između Mike Aleksića, Lečića i rijalitija. I onda kažu - ja znam da je Leka predator, ja znam da je on manijak. A onda vidiš Leku – pobedio sam poligraf, cmok. E onda skontaš, čekaj bre jeste li svi vi u talu? Jesi li ti Leko u talu? Jesu li ljudi spremni na sve samo da budu na naslovnoj stranici, da budu u centru pažnje. Jarane, ako te neko optuži za takvu stvar, pa ne mogu reći evo prošao sam poligraf. Je*o te poligraf. Da li si prošao kod Boga, e to ćemo videti, to ćeš ti sam videti - poručio mu je Maca u jednoj emisiji, a zatim dodao još brutalniju stvar.

- I sad kao ti s*reš po ovima iz rijalitija. Pa nisu oni došli sa Saturnovog prstena, i onda se mi kao čudimo ko su ovi. I onda gledaš ovog Janjuša, ovog Ša… To je odraz u ogledalu. Mi smo društvo puno predrasuda i lažnog morala - ističe voditelj rijalitija.

Komentari (5)

Sladjana

22.04.2021 18:33

Bravo Maco

Miodrag iz Peći

23.04.2021 09:11

@Sladjana - Kakav Maca, večiti epizodista i realiti igrač koji se u realitiju lečio od droge a sada nešto palamudi. Misli da će mu Radulovićka, koja je preko Mike upisala FDU i to u klasi njegove supruge i još pride kod Mike upisala svoju mlađu sestru, obezbediti neku ulogicu u Rusiji a Štajfeldova u Albaniji gde je snimala soft porniće pa sada napada legendu srpskog filma i pozorišta a što je najvažnije Lećić je jurišao na tenkove i vodene topove braneći demokratiju...

Doca

22.04.2021 19:11

Odvratan, zadrigli, smrdljivi, glupi stvor.

cus

22.04.2021 21:21

cus sibicar iz sarajeva glumac on je najomrazenija licnost vrati se u sarajevo u srbiji pricaj srpsku.

Mica Haubica

23.04.2021 22:18

okupaj se, brate, osećaš se i preko kopjutera