ZA OVO JAVNOST NIJE ZNALA! Ljiljana Dragutinović otkrila šokantne detalje iz svog života i druženja sa Petrom Božovićem: Policajci su nas uhapsili i prebili!

Glumica je otkrila da su jedno jutro proveli u policiji i iznela šta se sve tamo dešavalo

Ljiljana i Petar
Ljiljana i Petar, Foto: Alo!

Glumcu Petru Božoviću uručena je prestižna nagrada za životno delo Dobričin prsten u holu male scene "Raša Plaović" Narodnog pozorišta u Beogradu.

O Petru je nadahnuto govorila i Ljiljana Dragutinović, koja ga je predložila za nagradu. Glumica je otkrila kako su jedno jutro dočekali u policiji.

- U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ceca bi rekla - bio si mnogo lep. Ti si bio naš Džejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave, koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice. Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada kad si dobio Dobričin prsten, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale - rekla je Ljilja.

Šta je rekao Petar o slučaju Mike Aleksića pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:

Ljiljana Dragutinović
Ljiljana Dragutinović, Foto: RAS

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi