Električni orgazam
Promo
Električni orgazam

Promo

Električni orgazam, Foto: Promo

Da podsetimo, "Gde smo sad?" je dvanaesto studijsko izdanje benda, a naziv i koncept albuma već su nagovestili singlovi "Bio sam loš", "Kamerom snimam sve", "Istok zapad sever jug", "Bila si kao san" i naslovna numera "Gde smo sad?". Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme, svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima... jer, kako Gile kaže, isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Električni orgazam

Promo

Električni orgazam, Foto: Promo

Električni orgazam nastupiće u Domu omladine u punom sastavu: Srđan Gojković Gile, Branislav Petrović Banana, Ljubomir Đukić Ljuba, Zoran Radomirović Švaba i Blagoje Nedeljković Pače. Poslednji album „Gde smo sad?“ objavljen je prošle godine. Publika je ovo izdanje dočekala sa neskrivenim simpatijama a kritika ga je ovenčala epitetom „najboljeg domaćeg rokenrol izdanja 2018.“. Sve vreme bend je koncertno aktivan i svirački superioran.

“Izuzetno se radujemo beogradskom koncertu. To će biti kruna dosadašnje prolećne turneje. Svirali smo u Rijeci i Zagrebu prošlog vikenda i bilo je fantastično. U Beogradu sviramo posle tri godine i spremili smo set pesama koje će zadovoljiti sve generacije ljubitelja Električnog orgazma. Vidimo se u Domu omladine, 20. aprila”, poručio je Gile.

Električni orgazam

Promo

Električni orgazam, Foto: Promo

Tokom obeležavanja Record Store Day-a, izdavačka kuća Mascom objavila je legendarni album Električnog orgazma „Letim, sanjam dišem – Alternativna verzija“ na vinilu i CD-u. Reč je o verzijama pesama sa ovog kultnog izdanja iz 1988. godine, koje niko do sada nije čuo i ploči koja u ovoj varijanti predstavlja neprikosnoveni kolekcionarski izazov.

Električni orgazam će konačno, koncertno predstaviti album „Gde smo sad?“ 20. aprila u sali Amerikana (Dom omladine). Karte u prodaji na svim prodajnim mestima i na tickets.rs.

Električni orgazam

Promo

Električni orgazam, Foto: Promo