Isidora Bjelica
E-stock
Isidora Bjelica

E-stock

Foto: E-stock

Isidora je iza sebe ostavila ćerku Vilu, sina Lava i supruga Nebojšu, koji su joj uvek, kako je i sama isticala, bili velika podrška. 

Hrabra, mudra i spremna da se bori za život, Bjelica je ipak digla ruke od sebe poslednjih nekoliko meseci, a čak je i javno molila svoje prijatelje da se pomole bogu za njenu dušu, kako bi je što pre uzeo u Carstvo nebesko.

Isidora

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Ne znam šta bih vam rekao... U stanju sam šoka! Vest me je zatekla potpuno nespremnog, iako čovek nikada nije spreman da izgubi roditelja, koliko god godina da ima. Kako ovo izdržati... - rekao nam je Lav na početku razgovora za koji je jedva smogao snage.

Kako nam je rekao, iako je bio svestan svega, kao i težine bolesti s kojom se njegova majka godinama borila, verovao je da će, kao i uvek do sada, ona pobediti.

- Bolovala je od najgoreg oblika kancera i prognoze lekara nikada nisu bile dobre. Uprkos tome, uspevala je da ih opovrgne i da živi osam godina s tom bolešću - rekao je za „Alo!“ Lav.

Majku će, kako kaže, pamtiti kao najdragoceniju osobu u životu, koju je prerano izgubio.

Isidora Bjelica sa porodicom

E-stock

Foto: E-stock

- Hvala svim ljudima koji su bili uz nju i bili deo njenog života. Više ništa neće biti isto, mi bez nje nećemo biti isti. Ne znam kako ću dalje... - rekao je Lav i dodao:

- Vili je najteže. Ona je najmlađa je i bila je jako vezana za mamu... - jedva je izustio Lav, a onda se potpuno slomio i počeo da plače.

Zahvalio nam se na pozivu i prekinuo je vezu.

Lavova mama Isidora često je putem društvenih mreža delila savete svojim pratiocima, a poruka koju je objavila pre nekoliko godina, ponovo je postala viralna i otkriva suštinu njenih problema.

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol. Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima... 

Pročitajte i: