Milan Lane Gutović
Alo!/Vladimir Marković
Milan Lane Gutović

Alo!/Vladimir Marković

Milan Lane Gutović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Glumac Milan Lane Gutović iza sebe ima dva braka, ali svoj privatni život nikada nije javno eksponirao. Mnoge detalje je uspeo da zadrži u svoja četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Njegov život obeležile su dve žene, ali o prvoj detalji nikada nisu dospeli u javnost. Glumac nikada nije govorio o prvom venčanju, niti želeo da otkrije ime tadašnje supruge. Sa njom je dobio ćerku Milicu, koja je glumica i balerina. Razveli su se pre više od 30 godina, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Ovaj brak potrajao je svega jednu deceniju, nakon čega su se razišli, kao prijatelji. U javnosti nije želeo da komentariše razvod, ali je nekoliko godina kasnije to prokomentarisao rekavši da mu razvod nije teško pao jer nije se ni razveo, aludirajući na vanbračni status.

Nakon razvoda Gutović je uplovio u drugi brak, sa Biljanom Knežević. Bračna sreća trajala je deset godina, a sa njom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Sa svojim partnerkama nikada se nije fotografisao, niti pojavljivao na javnim događajima. Biljana Knežević danas radi u Pozorištu na Terazijama.

Milan Lane Gutović

Jutjub printskrin

Milan Lane Gutović, Foto: Jutjub printskrin

Izjava koju mnogi pamete kada je reč o ovom glumcu je njegov stav o ženama.

- Moj otac je imao veću slabost prema mojoj sestri nego prema meni, pa kada mi je davao uputstva kako da se ponašam prema ženama kada stasam kao muškarac, uvek mi je govorio da bi trebalo da se čuvam toga da ne ojadim neku devojku, da je svojim ponašanjem ne učinim nižom, zato što je njeno mesto daleko više od onoga gde smo mi kao ljudi uglavnom spremni da je smestimo - ispričao je jednom prilikom Lane.

Milan Lane Gutović

Vladimir Marković/Alo!

Milan Lane Gutović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

 

- Uobražavao sam da volim dobre žene, a onda su mi te "dobre" pokazale da ja ne umem da te dobre žene prepoznam. Glumu nisam koristio za osvajanje jer nije bilo potrebe. Mene žene vole i rado su u mome društvu. To njihovo društvo ja koristim na razne načine. Ako budem opisivao te načine, ovaj intervju promeniće žanr i preći u domen po*nografije - izjavio je pre nekoliko godina.

Lane Gutović

Printscreen

Lane Gutović, Foto: Printscreen

Kada su ga u jednoj emisiji upitali kako njegova žena komentariše ovakve njegove izjave, kao i tužbe koja su brojne nevladine organizacije podnele protiv njega zbog brojnih izjava upućenih ženema, on je rekao:

- Razveo sam se, a žena sa kojom živim nije komentarisala ništa, smatrala je da je to što govorim u redu. Ne znam, nisam o tome sa njom razgovarao - rekao je tada.

Sonja Savić se predozirala pre 11 godina, a reči koje je izgovorila pred smrt otkrivaju svu njenu bol!

AUTOR: Puls/B.Z. DATUM I VREME: 15.09.2019. 14:43 Na današnji dan rođena je jedna od najboljih srpskih glumica! Sonja Savić, Foto: Printscreen Sonju Savić su pratile brojne kontroverze. Pronađena je mrtva u svom stanu 23. septembra 2008. godine. Imala je 47 godina, a preminula je od prevelike doze droge.

Pogledajte BONUS video:

Jedna je od NAJBOGATIJIH ŽENA sveta, a nekada je umesto haljina nosila džakove za krompir!