Marija Vicković
Printskrin TV Prva
Marija Vicković

Printskrin TV Prva

Marija Vicković, Foto: Printskrin TV Prva

Snimanje, u produkciji RTS- a, počelo je početkom oktobra, a Marija je za „Alo!“ otkrila kakva je njena uloga, kao i kakav je bio ljubavni život čuvenog pisca u vreme Drugog svetskog rata.

- Igram kostimografkinju Milicu Babić, a ona je bila jedina žena koju je voleo Ivo Andrić. Reč je o istorijskoj ličnosti o kojoj se malo zna - kaže Marija za „Alo!“ i objašnjava:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- O njihovoj ljubavi se sada prvi put govori kroz film. Milica je bila udata, ali su svi oko njih znali za tu ljubav. Postoji deo u filmu koji potpuno objašnjava kakva je njihova ljubav bila, a reč je o sceni u hotelu u kojem je Milica zarobljena i s mužem i s Andrićem. To ne može da se opiše. Iako ne postoje ljubavne scene između nas, ta situacija je sama po sebi veoma teška i jaka - kaže glumica koja dodaje da je kroz učenje teksta, ali i kroz glumu na ovom projektu, dosta saznala o našem nobelovcu.

Radim više nego ikada

Glumica Marija Vicković kaže da je priče o tome kako glumci žive na rubu egzistencije već nerviraju, te da je svako kovač svoje sreće. Ona, kako kaže, puno radi, ali je zadovoljna. - U Srbiji se trenutno dešava hiperprodukcija, dosta se snima, a to je radost za svakog glumca. Ovako puno se nije radilo otkad sam počela da se bavim glumom, a u poslu sam 18 godina - kaže i dodaje: - Ne mogu da pričam o drugima, ali što se mene lično tiče, upala sam u tu mašinu snimanja. Puno radim i ne žalim se. Naravno, privatan život trpi zbog toga, ali i to će proći kada se snimanja završe - kaže Vicković za „Alo!“.

 

- Igrajući Milicu, shvatila sam koliko je on zapravo bio veliki po svojoj širini. On je tu ženu čekao i nije mu bilo teško. Sigurno mu je smetalo što je ona bila zauzeta, ali je on i dalje, uprkos svemu, voleo i nadao joj se. Bila je druga epoha i drugo vreme, ljudima je bilo teže da se razvedu, ali ta ljubav je trajala uprkos svemu - kaže Vicković. 

Iako je njihova ljubav bila nemoguća, ipak je bila obostrana.

- Milica Babić je osećala ogromnu ljubav prema Andriću. Čak u nekom trenutku ona kaže svome mužu: „Ja tebe volim, ali sam u njega zaljubljena!“. Iako je ljubav jači osećaj od zaljubljenosti, svakako, Milica je bila Ivom fascinirana, divila se njegovoj ličnosti i umu. Savršeno mi je jasno da se u takvog čoveka nije bilo teško zaljubiti - zaključuje atraktivna glumica. 

Katarina Radivojević i Marija Vicković

instagram

Katarina Radivojević i Marija Vicković , Foto: instagram

Film „Proleće na poslednjem jezeru“, trebalo bi da ugleda svetlost dana naredne godine, a Marija kaže da će ga, iako nikada ne gleda svoje filmove, s velikom pažnjom pogledati.

- Film će biti sjajan, toliko sam srećna što igram u njemu. Glumačka ekipa je fantastična, a reči hvale imam i za reditelja, direktora fotografije... Sve izgleda svetski. Ozbiljno se snima i to samo sa jednom kamerom. Filmski se radi, to je spor i dug proces, ali puno kvalitetniji- kaže glumica. 

Jedna od najlepših voditeljki RTS-a se udaje! A tek da vidite ko je njen izabranik!

AUTOR: Pulsonline/G.T. DATUM I VREME: 13.10.2019. 16:37 Zaljubljena je i srećna! Dragana Kosjerina, Foto: Promo Voditeljka Dragana Kosjerina već godinama živi s dečkom, stomatologom Bojanom Perduvom. Za razliku od pojedinih javnih ličnosti koje još uvek ne shvataju da njihov privatan život ne može da ostane tajna u potpunosti, Dragana je uvek otvoreno odgovarala i na pitanja o ljubavi.

 

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Tijana Ajfon prvi put otvorila vrata svog doma, a onda pokazala kulinarsko umeće!