Ksenija Bujišić
promo
Ksenija Bujišić

promo

Ksenija Bujišić, Foto: promo

Lepa voditeljka je odlučila da je vreme za nove izazove te se od ove nedelje pridružuje kolegi Ognjenu Nestoroviću I ona će voditi "Šok tok" sredom.

"Pre nekoliko nedelja sam se oprostila od publike u Jutru Prve i jako mi je drago što pauza nije dugo trajala. U sredu uveče u 23 sata biću ispred kamera u emisiji "Šok tok" i predstaviti gledaocima najekskluzivnije priče o našim zvezdama. Drago mi je što uskačem iz informative u zabavu, ceo ovaj projekat je veliki izazov, a ja izazove volim. Sigurna sam da ćemo gledaocim priprediti i doneti priče koje najviše vole i što će imati priliku da vide i čuju mnoge detalje o poznatima koje do sada nisu znali. Naša ekipa je mesecima unazad vredno radila na tome. Reakcije na prvu emisiju su odlične i srećna sam zbog toga". - rekla je Ksenija. 


Večerašnja epizoda obilovaće mnogim zanimljivostima iz života poznatih te ćemo tako videti glumca iz popularne serije "Tate" Branka Jankovića i njegov život van pozornice i kamera.

Poznato je svima da se Branko u svom selu bavi proizvodnjom i uzgajanjem životinja, a videćemo šta su sve zanimljivo zabeleželi reporteri Šok tok-a na njegovoj farmi. Ksenija će u studiju ugostiti i sjajan dvojac iz serije "Igra sudbine", Olju Lević i Luku Raca, dok će se voditeljka Prve, Marija Kilibarda, naći u izazovnom kvizu.